Ste dipl. medicinska sestra oz. dipl. zdravstvenik, ki si želi več?

Iščete izziv?… Ste odprti spoznati nekaj novega? Bi delali drugje, izven Slovenije, na primer v Švici, pa ne veste odgovorov na vprašanja: kam in kako?

staehli-švica

Odgovor je: Švica in z Agencijo stählipersonal.

Švica je razdeljena na italjansko, francosko in nemško govoreči del. In prav v zadnjem območju deluje Agencija stählipersonal – v Kantonu Zürich. V samem mestu Zürich živi 400.000 ljudi in zdravstveno osebje je tukaj zelo iskano in dobrodošlo. Gre za mesto kjer živijo ljudje številnih narodov in kultur, kraj kjer se ne boste dolgo počutili kot tujec, temveč takoj kot eden izmed mnogih. Gre za odprto mesto, kjer so nov dom našli tudi številni drugi ljudje. Švica je atraktivni izbor, ko pade odločitev za nov začetek v tuji državi. Znana je po dobrih plačah, dobrem zdravstvenem sistemu, možnostih dodatnega izobraževanja in po cenjenih medčloveških odnosih – ne glede na to, iz katere države prihajate. Vsem so ponujene iste možnosti.

iris stähli

Gospa Iris Stähli-Dečko, lastnica Agencije stählipersonal

Gospa Iris Stähli-Dečko, lastnica Agencije stählipersonal, je svoje izkušnje v Švici nabirala najprej kot medicinska sestra, kasneje pa tudi kot dolgoletna vodja in menedžerka v različnih ustanovah. Torej osebno pozna delovne pogoje, okoliščine in zahteve, kamor posreduje ljudi. Zaradi slovenskih korenin obvlada tudi slovenski jezik in z zadovoljstvom pomaga prav ljudem, ki si želijo kvalitetnejšega življenja in večje socialne varnosti. Ob vsej profesionalnosti ni izgubila osebnega pristopa in individualno podpira vsakogar, ki si z vso odločnostjo želi delati v Švici. Poleg sobe, ki vam jo na začetku nudi, poskrbi za takojšni delovni vizum. Pelje vas skozi urejanje vseh administrativnih zadev v Švici in pomaga pri iskanju stalne nastanitve. Tudi po nastopu dela vas bo spremljala z nasveti in odgovori na vsa možna dodatna vprašanja.

Da bi skozi osebni pogovor lahko postavili morebitna vprašanja v zvezi z življenjem v Švici, različnimi postopki in z delom samim, nudi Agencija stählipersonal enkrat mesečno možnost osebnega razgovora z gospo Iris Stähli v Celju. Seveda je vse brezplačno.

Ste zainteresirani in imate ustrezno izobrazbo (diplomo), slovensko državljanstvo in ste motivirani? Potem Agencija stählipersonal z veseljem pričakuje vašo prijavo za razgovor na spletni strani: www.staehlipersonal.ch/si/home ali preko elektronske pošte: info@staehlipersonal.ch oziroma telefonske številke: 0041 55 610 12 12.