Pogoji uporabe

 

Portal Zaposlitev.info je spletno mesto, kjer se srečujejo tisti, ki ponujajo delo oz. zaposlitev, in tisti, ki tako delo iščejo. Lastnik in upravljalec portala Zaposlitev.info  je Zaposlitev.info, Miran Trupi s.p., Planinska cesta 50, 8290 Sevnica.

1. SPLOŠNO

Nahajate se na portalu Zaposlitev.info (v nadaljevanju portal), ki je namenjen iskalcem zaposlitve in zaposlovalcem.

Vaš dostop in uporabo portala urejajo ta splošna pravila, zato jih pred nadaljevanjem preberite. Z uporabo portala namreč potrjujete, da ste z navedenimi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe splošnih pogojev zavezujejo. Upravljavec si lahko pridružuje pravico do sprememb in dopolnitev pogojev uporabe. Spremenjeni pogoji uporabe veljajo od trenutka ko so objavljeni na portalu.

Izraz uporabnik se nanaša tako na registrirane kot tudi na neregistrirane uporabnike portala.

2. VSEBINA PORTALA:

Vsem obiskovalcem portala je dovoljeno pregledovanje vsebin, oddajanje oglasov ter prijava na razpisane oglase. Brez soglasja portala je prepovedano kakršnokoli delno ali celotno kopiranje vsebine, ter le te objavljati v kakršnem koli mediju. Uredništvo portala vedno skrbi za primernost, točnost in nenazadnje ažurnost podatkov, objavljenih na teh straneh, vendar ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost, ažurnost…

Vsak uporabnik, ki objavi oglas soglaša, da bo oglas javno objavljen na spletni strani portala in s tem dostopen vsem preostalim obiskovalcem portala, za objavo oglasa velja veljaven cenik.

Razen vsebin v sklopu zaposlitvenih oglasov, noben drug podatek ne bo javno objavljen. Osebni ter kontaktni podatki iz prijave na razpisano delovno mesto bodo posredovani samo osebi, ki je oddala oglas in ne bodo javno objavljeni na spletnem portalu.

Vir slikovnega gradiva: http://www.freedigitalphotos.net/

3. IZJAVA DELODAJALCA PO ZPDZC-1:

Delodajalec se z uporabo storitev portala  zavezuje k spoštovanju Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC-1). Vsak delodajalec, ki objavi zaposlitveni oglas na portalu, sprejema in izjavlja: ”Kot delodajalec s strinjanjem s Splošnimi pogoji uporabe portala obenem izjavljam, da imam ustrezno dejavnost, vsebina katere se nanaša na objavo posameznega oglasa, opredeljeno v ustanovitvenem aktu oziroma vpisano v register.”

4. NAŠE IN VAŠE ODGOVORNOSTI:

Vsi obiskovalci portala uporabljajo vse storitve portala Zaposlitev.info na lastno odgovornost in v celoti odgovarjajo za vse vsebine, besedila, slike in drugo gradivo, ki ga posredujejo preko portala.

 

Nazadnje posodobljeno: 28.10.2015