125x64 extraform logo
  • Boštanj, Krško, Brežice, Trebnje, Novo mesto, Šentjur
  • 08/06/2016

Informacije o podjetju

Smo družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1989. 

V naši ponudbi imamo najboljše španske in Italijanske proizvajalce keramike. Od teh še posebej izstopa proizvajalec španske keramike AZTECA, ki ga ekskluzivno zastopamo v Republiki Sloveniji že od leta 1996. 

AZTECA ima pridobljene razne certifikate kakovosti, najvišji med njimi pa je ISO 14411. Vodilni so tudi v dizajnu, kvaliteti in rokih dobave. Od italijanskih proizvajalcev, bi še posebno poudarili kvaliteto in dizajn SAICIS in ALFA LUX. V zadnjem času se pojavljajo kvalitetni proizvajalci iz vzhodne Evrope s visoko kvalitetno italijansko tehnologijo, kjer še posebno izstopa CERSANIT. 

Poleg odličnih keramičnih ploščic, vam ponujamo tudi kopalniško opremo priznanih slovenskih proizvajalcev in tudi nižje cenovnih azijskih proizvajalcev. 

Za polaganje keramičnih ploščic, vam nudimo: lepila vseh kvalitet, fugirne mase z ujemajočimi barvami s silikonskimi kiti, okrasne in delitacijske profile, orodja za keramičarje in ostali material. 

Ponujamo vam tudi kompletno izvedbo, vključno z montažo instalacij in opreme. V tem primeru vam nudimo tudi garancijo, opozarajmo vas tudi na to, da DDV za stanovanjske objekte znaša samo 9,50% na kompleto izvedbo. Več o tem lahko preberete na zavihku INŽENIRING

Že 25-let se učimo in prenašamo znanje na vas – kupce. Že 26 let spremljamo razvoj in trende proizvajalcev, kar pomeni, da so naši prodajalci visoko usposobljeni za svetovanje, prodajo in izvedbo. 

Vse to in še marsikaj drugega dobite v naših salonih keramike in kopalnic Extra-form trgovinah v Boštanju, Krškem, Brežicah, Trebnjem, Novem mestu in po novem tudi v Šentjurju.

Trenutne zaposlitve pri Extra-Form Trgovina Jurij Salamon s.p.

Ni bilo najdenih delovnih mest