Zavod za zaposlovanje RS je v zadnjih dneh objavil četrti javni poziv za vse brezposelne osebe s poslovno idejo in z interesom za razvoj ter njeno uresničitev na območju Koroške.
podjetno v svetRazpisanih je deset prostih delovnih mest za vse prebivalce občin Podvelka, Radlje ob Dravi in Ribnica na Pohorju, ki bi ne glede na starost in stopnjo izobrazbe želeli oblikovati svojo poklicno pot in uresničiti poslovno idejo.

V okviru projekta bodo brezposelne osebe imele zagotovljeno štirimesečno dopoldansko zaposlitev s polnim delovnim časom, minimalno plačo s plačilom vseh nadomestil in plačilo malice ter prevoza na RRA (Regionalna razvojna agencija) Koroška. Pri kvalitetnem podjetniškem usposabljanju bodo izbranim posameznikom pomagali zunanji strokovnjaki in izkušeni mentorji ter podjetniki. Cilj projekta je, da udeleženci ob koncu usposabljanja ustanovijo svoje podjetje oz. se zaposlijo pri drugem delodajalcu.

Kandidati se morajo na Javni poziv za vključitev v Projekt PVSP prijaviti do 5. 8. 2015, več informacij pa dobijo preko e-pošte: info@rra-koroska.