• Hajdina
  • 16/11/2018

Informacije o podjetju

HIŠA DARIL je največja veriga darilnih trgovin v Sloveniji. Pri nas najdete darila za rojstni dan, obletnice, rojstvo otroka, krst, obhajilo, birma, poroka, kot tudi za vse večje praznike, prav tako pa nas lahko obiščete, da vam pomagamo pri izboru, katero darilo bo primerno za vašega bližnjega.

V Hiši daril prevladujejo praktična darila: kozmetika, kozarci, jedilni servisi, voščilnice, dekorativni izdelki za dom,..

Nudimo izbor več kot 10.000 darilnih izdelkov. Dobrodošli ste, da nas obiščete v naših poslovalnicah (22. prodajnih mest po Sloveniji.).

Naše prijazno osebje vam bo pomagalo pri izboru primernega darila, prav tako pa vam darila tudi estetsko aranžiramo (poskrbimo, da so vse naše prodajalke odlično usposobljene tudi kot aranžerke). Imam pa pripravljena tudi že aranžirana darila, za primere, ko iščete darilo v zadnjem hipu.

Skrbimo tudi za lasten razvoj daril našega podjetja, pri čemer se trudimo, da se kar najbolj približamo željam in potrebam naših strank.

Naše prodajna mesta so zasnovana tako, da nudijo najlepšo izkušnjo našim strankam. Naravni materiali, prostorska razporeditev, osvetlitev in prijetna glasba poskrbijo, da bo nakup darila prijeten tudi za vas.

Primeren kader za vaše podjetje

Zaposlujemo predvsem prodajalce za delo v naših trgovinah po Sloveniji.

Trenutne zaposlitve pri HIŠA DARIL d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest