125x64 Brce logo
  • Kranj
  • 11/10/2016

Informacije o podjetju

Hitra in kvalitetna rešitev za pošiljke naših kupcev ter profesionalen pristop, je vodilo podjetja h kateremu vsakodnevno stremi motivirana in usposobljena ekipa sodelavcev. Organiziramo prevoze predvsem manjših in časovno omejenih pošiljk, ki jih varno dostavljamo po celotni Evropi, s tehnično brezhibnimi in sodobnimi vozili, že od leta 1999.

Primeren kader za vaše podjetje

Brce team v svoje vrste vabi  samostojne, samoiniciativne, odgovorne in komunikativne sodelavce  z znanji in izkušnjami s področja administracije, organiziranja, prodaje in posredovanja prevozov, manipulacije v skladišču ter vožnje kombi vozil, sposobne timskega dela in hkrati samostojnega odločanja, ki tudi nepredvidene situacije sprejmejo kot izziv.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Pričakujemo praktične izkušnje na navedenih področjih, odlično pisno in ustno sporazumevanje v vsaj enem tujem  jeziku (angleški ali nemški jezik) ter dobro poznavanje in obvladovanje MS Office.

Cenimo željo po učenju in napredovanju, zmožnost učinkovite večopravilnosti, spodobnost timskega dela in hkrati samostojno opravljanje delovnih nalog.

Ponujamo dinamično in razvojno naravnano delovno okolje, strokovno ekipo sodelavcev, zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja,  v urejenem in prijetnem delovnem okolju.

Produkti in storitve podjetja

zbirna ali hitra dostava blaga po celotni Evropi
sodobna in ekološka kombivozila

Trenutne zaposlitve pri Brce d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest