Konfekcijski modelar
Konfekcijski modelar
  • 09/09/2016

Pozdravljeni!

Sem Sonja Drug, rojena 22.03.1986 v Slovenj Gradcu, materi Rozaliji Drug ter Albin Drug. Moje prejšnje prebivališče je bilo v Podkraju pri Mežici, sedaj pa živim na Goriški cesti  v Velenju s partnerjem in hčerko. Imam brata Boris Drug, ki je rojen 05.08.1987 ter sestro Marinko Drug rojeno 26.03.1989.

Osnovno šolo sem obiskovala v Mežici, kasneje pa na Osnovni šoli Juričevega Drejčka, katera je na Ravnah na Koroškem. Srednjo šolo sem kasneje obiskovala na Srednji šoli Muta, smeri Pomočnik konfekcionarja (npi) nadaljevala sem na srednji stopnji, smer Šivilja - Krojač, ter kasneje končala na V. stopnji, smer Konfekcijski modelar.

Zaradi slabe zaposljivosti v tem poklicu, sem se tisto leto vpisala na Višješolski program, smer Živilstvo in prehrana, katerega pa še trenutno nimam končanega.

Delovne izkušnje sem si pridobila v okviru Srednješolskega programa Šivilja - Krojač, ter preko študentskih del. Izkušnje sem si pridobila na področju trgovine, proizvodnje, kuhinje ter preko čistilnega servisa. Pridibljene delovne dobe imam 1 leto 6 mesecev.

Lepo Vas pozdravljam, ter Vam želim še lep dan naprej.

 

E-naslov
Telefon
031713907
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Ne znam
Nemški jezik
Osnovno
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Ne znam

Izobrazba

Koroška esta 53, 2366 Muta @ Šolski center Slovenj Gradec/Srednja šola Muta
Sep 2007 — Jul 2009

Tekstilna šola, katera ima tudi druge programe. Končano imam V. stopnjo, smer Konfekcijski modelar.

Izkušnje

Čistilec @ ISS facility services d.o.o.
Jun 2014 — Jul 2015

Čiščenje notranjih prostorov, čiščenje avtobusov, čiščenje kuhinje.

Kontaktiraj kandidata

Kontakt