Specialistka za francoski, angleški, nemški jezik
Specialistka za francoski, angleški, nemški jezik
  • 12/09/2020

 

Spoštovani,
Sem Simona Beras, rojena 30.07.1974, v Ljubljani, kjer tudi živim.
Leta 2002 sem diplomirala iz Francoščine in Splošnega jezikoslovja na FF v Ljubljani. 
Uradni naziv: Univerzitetna, diplomirana FRANCISTKA in SPLOŠNA JEZIKOSLOVKA. 
(Stopnja izobrazbe: VII)
Imam 21 let redne delovne dobe.
Aktivno govorim 4 tuje jezike, vse na visokem nivoju.
Od oktobra 2012 sem imela svoj S.P.- UNICORNIS, SIMONA BERAS S.P. Možnost nove redne zaposlitve, ki jo aktivno iščem. Konec meseca julija sem zaprla svoje podjetje. Ko najdem novo redno zaposlitev, ga bom znova odprla.
Zanima me npr. delo vodje pisarne, poslovne sekretarke, asistentke direktorja, manadžerke, strokovne sodelavke, sodelavke za odnose s strankami in javnostjo, delo v sprejemni pisarni ali kaj podobnega.
Delo, ki vključuje veliko komunikacije po tel. in v živo, kjer lahko izrazim svoje organizacijske sposobnosti. Delovno mesto z različnimi delovnimi nalogami. 
Prijavljena sem na Zavodu RSZZ. Sem v programu Zaposli me, kar pomeni, da bodoči delodajalec lahko dobi subvencijo s strani države.
V juliju 2020 sem delala zadnji mesec na eni izmed ambasad v Ljubljani. Pogodba je bila za eno leto. Delala sem tudi na oddelku viz. Veliko dela sem imela s potnimi listi in overitvami dokumentov. Izdajala sem vize strankam (pos terminal). (Pred virusom sem imela tudi po 50 strank na dan za vlaganje dokumentacije v računalnik). Vsak popoldan sem poročala ambasadorju o novicah v angleščini v živo in ga učila slovensko. Dnevno sem odgovorila na e-maile, urejala bančne izpiske. Komunikacija po teIefonu, organiziranje raznih zadev, rezervacije in podobno. Iščem novo redno delo, ker mi je konec julija 2020 potekla pogodba. Z delom lahko pričnem po 15.08.2020 ali kasneje.
V mednarodni trgovini, Interexport v Komendi sem delala kot poslovna sekretarka- pomočnica direktorja KM (kmetijske mehanizacije), v sprejemni pisarni v recepciji podjetja. Bila sem asistentka direktorja in koordinacija ostalemu vodstvu mednarodne trgovine. Delo mi je bilo všeč oz. sem ga opravljala z veseljem.
Sprejemala sem stranke. Med mnogimi delovnimi nalogami je bilo tudi klicanje izterjav, veliko kontakta s strankami v živo in po telefonu, vodenje blagajne (gotovina+ pos terminal), dnevno polaganje denarja na pošti, izdajanje faktur, prevajanje po potrebi, komunikacija v nemščini in angleščini, veliko sprejemnih telefonov in tudi v obratni smeri, arhiviranje, priprava in odpošiljanje pošte ter dokumentacije za razpis, izdelava potnih nalogov za direktorja oddelka, skrb za nabavo sokov in vode za stranke ter pisarne, skeniranje po potrebi, skrb za prosto ali zasedeno sejno sobo, skrb za rezervacije hotelov in restavracij za poslovna kosila ali večerje, koordinacija z vodstvom podjetja. Priprava gradiva za razpis. Večkrat sem bila v pomoč marketingu.
Kot vodja sem delala še trikrat v življenju: nazadnje 3 mesece kot vodja telemarketinga (uporaba Navision programa); vodila sem 3 osebe, ki sem jih sama tudi izbrala (prodajali smo portale za računovodski sektor po podjetjih), prej 2 leti in pol kot vodja Infocentra; vodila sem 15 ljudi (naša glavna dejavnost je bila asistenca ter nudenje poslovnih in prostočasnih informacij), honorarno več kot pol leta sem bila urednica in vodja za fr. jezik prevajalk in prevajalcev (20) na založbi Rokus Klett v Ljubljani.
Skupaj smo ustvarili šolski fr.-slo. in slo.-fr. slovar PONS. Vodja oz. manadžerka svojega podjetja sem bila 8 let. 
Sem hitro učljiva oseba. Sem mobilna. Imam izpit B kategorije in avto vozim vsak dan. Delo z računalnikom mi ne povzroča težav. Uporabljam ga prav tako vsak dan.
V priponki so: kopiji diplome, poslovna vizitka, CV v ang. jeziku, certifikat za nemški jezik.
Referenci vam prinesem osebno na razgovor. Doma imam certifikat jezikovne šole Berlitz za ang. stopnje VII.
Vesela bom vašega vabila na razgovor v živo.
Moj kontakt: 041 577 905.
S spoštovanjem,
Simona Beras
E-naslov
Telefon
041577905
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Tekoče
Nemški jezik
Tekoče
Italijanski jezik
Osnovno
Hrvaški jezik
Zelo dobro

Izobrazba

Aškerčeva @ Filozofska fakulteta
Sep 1994 — Maj 2012

A: Francoski jezik
B: Splošno jezikoslovje

UNIVERZITETNA DIPLOMIRANA FRANCISTKA IN SPLOŠNA JEZIKOSLOVKA,
STOPNJA IZOBRAZBE: VII

Izkušnje

Delo na oddelku viz, na konzularnem oddelku @ Veleposlaništvo LR Kitajske
Avg 2019 — Avg 2020

V juliju 2020 sem delala zadnji mesec na eni izmed ambasad v Ljubljani. Pogodba je bila za eno leto. Delala sem tudi na oddelku viz. Veliko dela sem imela s potnimi listi in overitvami dokumentov. Izdajala sem vize strankam (pos terminal). (Pred virusom sem imela tudi po 50 strank na dan za vlaganje dokumentacije v računalnik). Vsak popoldan sem poročala ambasadorju o novicah v angleščini v živo in ga učila slovensko. Dnevno sem odgovorila na e-maile, urejala bančne izpiske. Komunikacija po teIefonu, organiziranje raznih zadev, rezervacije in podobno. Iščem novo redno delo, ker mi je konec julija 2020 potekla pogodba.

Manadžerka svojega podjetja @ UNICORNIS, Simona Beras S.P, izobraževanje in prevajanje
Okt 2012 — Avg 2020

Prevajanje, izobraževanje, inštrukcije za 4 tuje jezike: FR., NEM., ANG., HR. Konverzacija v tujih jezikih, SLO za tujce. Tipkanje poezije in krajših besedil.
Tečaji tujih jezikov po Skypu in v živo.
Vsi jeziki na visokem nivoju za vse stopnje.

Poslovna sekretarka- asistentka direktorja @ Interexport d.o.o
Jun 2009 — Jul 2011

V mednarodni trgovini, Interexport v Komendi sem delala kot poslovna sekretarka- pomočnica direktorja KM (kmetijske mehanizacije), v sprejemni pisarni v recepciji podjetja. Bila sem asistentka direktorja in koordinacija ostalemu vodstvu mednarodne trgovine. Delo mi je bilo všeč oz. sem ga opravljala z veseljem.
Sprejemala sem stranke. Med mnogimi delovnimi nalogami je bilo tudi klicanje izterjav, veliko kontakta s strankami v živo in po telefonu, vodenje blagajne (gotovina+ pos terminal), dnevno polaganje denarja na pošti, izdajanje faktur, prevajanje po potrebi, komunikacija v nemščini in angleščini, veliko sprejemnih telefonov in tudi v obratni smeri, arhiviranje, priprava in odpošiljanje pošte ter dokumentacije za razpis, izdelava potnih nalogov za direktorja oddelka, skrb za nabavo sokov in vode za stranke ter pisarne, skeniranje po potrebi, skrb za prosto ali zasedeno sejno sobo, skrb za rezervacije hotelov in restavracij za poslovna kosila ali večerje, koordinacija z vodstvom podjetja. Priprava gradiva za razpis. Večkrat sem bila v pomoč marketingu.

Znanje drugih jezikov

FRANCOŠČINA- TEKOČE

Kontaktiraj kandidata

Kontakt