diplomant družboslovne informatike
diplomant družboslovne informatike
  • 28/09/2016

 

Imam kar nekaj delovnih izkušenj, in sicer preko študentskega dela. Od leta 2012 do 2015 sem vsako poletje delala v hipermarketu Spar v Kočevju. V obdobju let od 2011 do 2012 sem delala tudi za podjetje PKK Inženiring, kot pomočnica pri prodaji za podjetje Tchibo. V času študija sem opravljala obvezno prakso v podjetju Toleranca marketing, d. o. o., ki se ukvarja s kongresnim marketingom. Tam sem urejala baze podatkov, pomagala pri vzdrževanju spletne strani in izvajala statistične analize posameznih anket. Kot zadnje pa sem od septembra 2015 do oktobra 2016 preko študentske napotnice delala v  podjetju Kolektor Sikom, d. o. o. Kočevje, in sicer v končni kontroli, kjer se pregledujejo izdelki pred izdajo kupcem.

 

Obiskovala sem Ekonomsko srednjo šolo v Kočevju, kjer sem leta 2012 maturirala z odličnim uspehom in bila zlata maturantka. V času šolanja na srednji šoli, sem se vsako leto udeleževala tekmovanj na državni ravni, in sicer iz materialnega knjigovodstva oz. računovodstva. Vedno sem osvojila najmanj srebrno priznanje. V zadnjem letniku srednje šole sem s projektom Nova kolesarska pot po kočevskem Rogu osvojila zlato priznanje na natečaju Več znanja za več turizma, ki ga je organizirala Turistična Zveza Slovenije. Po končani srednji šoli sem se vpisala na Fakulteto za družbene vede, in sicer program Družboslovna informatika, kjer sem lani zaključila zadnji letnik študija. S sošolci smo na fakulteti ustanovili Društvo Družboslovnih informatikov, v katerem sem nastopala kot tajnica v upravnem odboru. Letošnje študijsko leto sem imela status absolventa. Septembra 2016 sem tudi diplomirala z diplomsko nalogo Evalvacija »naredi sam« (ang. DIY – do it yourself) spletnih vprašalnikov. V mesecu juliju in avgustu sem se kot prostovoljka odpravila na Madagaskar, kjer sem pomagala pri izvedbi oratorijev (delavnic, iger in učenja) za tamkajšnje otroke. Moj naslednji cilj je najti redno zaposlitev, vendar sem se v nadaljnje pripravljena še dodatno izobraževati.

 

Posebnih hobijev, razen petja v pevskem zboru nimam, v prostem času pa nudim inštrukcije matematike, saj tako lahko zaslužim s svojim znanjem že sedaj. Zelo rada imam naravo in delo v njej. Ker je oče Jernej revirni gozdar sem se mu velikokrat pridružila pri delu na terenu, kjer sem mu pomagala pri označevanju drevja za posek.

E-naslov
Telefon
031450589
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Zelo dobro
Nemški jezik
Osnovno
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Zelo dobro

Izobrazba

Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana @ Fakulteta za družbene vede Ljubljana
Sep 2016 — Okt 2016

program Družboslovna informatika VSŠ

Ljubljanska cesta 12, 1330 Kočevje @ Gimnazija in srednja ekonomska šola Kočevje
Sep 2016 — Okt 2016

Kontaktiraj kandidata

Kontakt