informatik, delo z SQL bazami podatkov
  • 13/05/2021

Spoštovani,

 

priprava poslovnih in funkcionalnih specifikacij, priprava poročil, delo z bazami podatkov in analiza podatkov so aktivnosti, ki sestavljajo moj delovnik že dobrih 16 let.

 

Moje glavne zadolžitve so dnevni prenosi podatkov iz core sistema na DWH, priprava podatkov za BASEL II in izdelavo rednih in izrednih, internih ter zunanjih poročil.                                                           Zadolžena sem za komunikacijo, testiranje novih funkcionalnosti, pravilno delovanje in nadgradnje

Hal ebank in sistema e-računi.

Prav tako v veliki meri skrbim za nemoteno delovanje, pripravo podatkov, popravke in želene nove funkcionalnosti CRM “ONE” sistema in dokumentarnega sistema “IMIS”.

Aktivno sodelujem pri uvajanju novih funkcionalnosti in obstoječem nemotenem delovanju Sberbank e-banke in mobilne banke.

Zadnje čase veliko delam na avtomatizaciji poročil za risk in ostale oddelke, in pa na procedurah za preverjanje kvalitete podatkov, ki je ključnega pomena.Analitično mišlenje, samoiniciativnost , disciplina in komunikativnost so štiri vrline, ki so pri mojem trenutnem delu zelo pomembne.

E-naslov
Telefon
041669905
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Dobro
Nemški jezik
Ne znam
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Dobro

Kontaktiraj kandidata

Kontakt