univerzitetno diplomirana ekonomistka, organizator poslovanja v gostinstvu in turizmu
  • 30/08/2016
  • 7 mesecev delovnih izkušenj v hotelu NH Stuttgart Airport, Nemčija; strežba z organizacijo dela pri zajtrku

V hotelu NH Stuttgart sem pridobila ogromno delovnih izkušenj. Osvojila sem načine delovanja velike hotelske verige in se spoznala z tujim trgom tako gosti kot teamom. Opravljala sem delo v času zajtrka, od sprejema gostov, do postrežbe, urejanja dnevnih in tedenskih prostorskih planov. Sodelovala sem pri nabavi potrebnih materialov in spremljala zalogo. V času opravljanja dela sem pridobila veliko pozitivnih in tudi negativnih izkušenj iz področja organizacije dela in vodenja.

Zelo pomemben je dober odnos med zaposlenimi, kar lahko dosežemo le z dobro komunikacijo in točnimi informacijami!

 

  • 36 mesecev delovnih izkušenj v trgovini Ahat, kot prodajalka

Seznanila sem se z delom prodajalke poldragih kamnov in nakita. Od poznavanja različnih vrst kamnov, popravila nakita, popisa zalog in vnašanja novih izdelkov ter komuniciranja s strankami.

 

  • strokovna praksa v hotelu Betnava, kot receptorka

 

V času opravljanja strokovne prakse sem se veliko naučila. Spoznala sem osnovne procese v hotelirstvu in kako je potrebno zagotoviti dobro počutje pri vsaki stranki. Poleg tega sem pridobila veliko informacij o načinih rezervacije in pošiljanja ponudb, sprejema gosta do upoštevanja vseh njegovih želj.

 

  • strokovna praksa v golf hotelu Fürstenhof, Nemčija, v strežbi in housekeepingu

 

Za drugo strokovno prasko sem se  podala v tujino. Spoznala sem drugo kulturo, ljudi in način dela. Sem zelo hvaležna za takšno odločitev, saj sedaj vsako zadevo obravnavam z širšega zornega kota.

  • različna dela preko študentskega servisa: telefonistka pri borzni hiši Veritas, telefonistka pri Bioline Maribor, promocije na sejmu za Saia Burgess Control AG, promocije na sejmu za Controls.si, različne promocije po Mariboru, proizvodna dela v Henkel d.o.o. Maribor, strežba pri Pub Beli Konj Maribor, strežba pri Freshcafe Maribor, varstvo otrok,…

 

Veliko sem se naučila skozi delo, ki sem ga opravljala v času študija. Spoznala sem veliko poslovnih partnerjev in različne organizacijske kulture. Zavedam se, da je v vsakem poslu najbolj pomemben kupec, kar je ključ do uspeha. Za osebno zadovoljstvo na delovnem mestu, pa je potrebno dobro motiviranje in razumevanje z celotnim teamom.

E-naslov
Telefon
031753767
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Osnovno
Nemški jezik
Zadovoljivo
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Osnovno

Kontaktiraj kandidata

Kontakt