izkušena prodajalka izdelkov
izkušena prodajalka izdelkov
  • 13/09/2014
Kategorija
E-naslov
Telefon
031386415

Izobrazba

gimnazijski maturant @ Fakulteta za socialno delo
Okt 2008 — Trenutni

Rodila sem se 6.3.1988 v Celju. Osnovno šolo sem obiskovala na Rečici ob Savinji. Nadalje sem se vpisala na Ekonomsko gimnazijo v Celju in jo leta 2007 tudi uspešno zaključila. Po zaključeni srednji šoli sem se eno leto zaposlila v podjetju BSH Hišni aparati d.o.o Nazarje. Leta 2008 sem se vpisala na Fakulteto za socialno delo Ljubljana, ki jo bom v kratkem zaključila.
Ker sem študirala izredno sem si morala študij plačevati in zato sem delala preko študenta na Pošti Slovenije v Ljubljani in pa v trgovini H&M v Ljubljani. Poleg tega pa sem opravljala tudi promocije oziroma degustacije za podjetje Promostil d.o.o, kjer sem se naučila predvsem komunikacije s strankami. Za podjetje Progo d.o.o pa sem delala kot natakarica. Izkušnje pa imam tudi z delom v papirnici Bohač d.o.o v Mozirju.
Vse te službe so me izoblikovale da sem postala komunikativna, odgovorna in zanesljiva. Zelo rada pa delam tudi z ljudmi, zato sem vpisala tudi Fakulteto za socialno delo, vendar je še nisem zaključila, status pa imam le še do oktobra, zato bi bila služba , ki jo ponujate več kot dobrodošla.

Kontaktiraj kandidata

Kontakt