• 02/05/2021

Spoštovani!

Odločila sem se, da zamenjam svojo poklicno pot in si poiščem službo v IT sektorju. Iščem delo, ki bi bilo pestro, zanimivo in raznoliko, ki bi povezovalo več področij v podjetju. Sama imam izkušnje iz digitalnega, kadrovskega, računovodskega področja in vodenja skupin do 15 ljudi. Na začetku svoje kariere sem delala na lokalni televizijski postaji, kot vodja produkcije. Planirala sem snemalne ekipe, bedela nad oddajami v živo, se dogovarjala z dobavitelji za sponzorstvo oddaj in bila odgovorna da je bilo vse pravočasno pripravljeno za kasnejše predvajanje v živo. Tukaj sem se naučila delati pod pritiskom časa in da je bilo vse brez napak, kajti vsaka napaka se je poznala v živo.

Kasneje sem se pridružila podjetju, ki se ukvarja s pošiljanjem radijskih in televizijskih signalov na različne satelite. Tukaj mi je prav prišlo znanje, ki sem ga pridobila na televiziji, saj sem ga tako samo še dodatno nadgradila. Odgovorna sem bila za prenos in predvajanje več športnih kanalov, filmskih in shopping televizij in drugih TV postaj z različnimi vsebinami. Vodila sem ekipo različnih strokovnjakov, od IT inženirjev do inženirjev telekomunikacij in oddelek, ki je izvajal produkcijske/organizacijske naloge. Čez leta sem se naučila voditi ljudi, jih motivirati in tudi biti njihov mentor. Sama sem uvajala zaposlene v delovni proces, katerega sem tudi na želje in specifiko vsake televizije postavila. Reševala sem reklamacije strank in strmela k izboljšavami delovnega procesa.

Poleg vodenja tehničnega oddelka, sem skrbela tudi za celotno kadrovsko službo več kot 10 let. Ker sem študirala upravo, mi samo pravo in zakoni niso tuji. Tako sem preštudirala delovnopravno zakonodajo, spisala interne pravilnike, akt o sistemizaciji delovnih mest in vso dokumentacijo, ki je potrebna za delo v kadrovski službi (pogodbe o zaposlitvi, odločbe, sklepe, potrdila, odpovedi), ki jih podjetje še danes ima v veljavi in uporablja. Poleg tega sem bila zadolžena za spremljanje in kandidiranje na različne razpise, pripravo dokumentacije in kasneje po uspešnem prejemu sredstev izpolnjevala dokumente in vodila dokumentacijo skladno z razpisom. Prav tako pa sem pripravljala mesečne analize kakovosti skladno s standardom ISO 9001 in poročala rezultate vodstvu podjetja.

Pri svojem delu sem razvila veliko mero natančnosti in iznajdljivosti, saj se je bilo potrebno z rastjo podjetja stalno izpopolnjevati in rasti. Sem računalniško pismena in obvladam specifične programe, ki so vezani na dejavnost delodajalca. Angleščina mi ne predstavlja problema, saj je to jezik, ki ga uporabljam vsakodnevno pri komunikaciji s strankami, prav tako pa znam govoriti hrvaški jezik, ki ga uporabljam na tedenski bazi pri komunikaciji z dobavitelji. V stresnih situacijah odreagiram z razumno glavo in znam delati pod pritiskom.

Iščem službo, ki mi bo predstavljala izziv in katera bo doprinesla k moji rasti na profesionalnem področju. V kolikor se vam zdi moja predstavitev zanimiva in da obstaja možnost za skupno sodelovanje, se bom z veseljem odzvala povabilu, kjer se lahko še bolj podrobno predstavim.

Kategorija
E-naslov
Telefon
031735620
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Tekoče
Nemški jezik
Osnovno
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Zelo dobro

Kontaktiraj kandidata

Kontakt