STROJNI TEHNIK, MONTAŽER, VOZNIK
  • 24/08/2016

IZOBRAZBA            Strojni tehnik (V. stopnja). Z zaključnim izpitom leta 1999 uspešno zaključena Srednja šola za strojništvo v Ljubljani.

 

 

                                  Pretekle delovne izkušnje:

Po opravljenem vojaški obveznosti sem se zaposlil v podjetju RPS d.o.o., kjer sem se naučil veliko o reklamnih tablah, njihovi izdelavi in montaži, ter o timskem delu. Po nekaj letih sem se zaposlil v prevozniškem podjetju Jerant Marko s.p., kjer sem opravljal delo voznik kombija. Vozil sem se po celotni Sloveniji in dostavljal živila v Mercator trgovine. Naslednja služba je bilo podjetje Zlato za evre d.o.o., kjer sem bil vodja odkupovalnic zlata v osrednji in primorski Sloveniji. Bil sem tudi vezni člen med direktorjem in delavkami v odkupovalnicah. Moje primarno delo je bila kontrola odkupljenega zlata, kontrola zaposlenih.  Naučil sem se veliko o zlatu, odkupu in prodaji, denarnem toku, ter transportu.  Trenutno opravljam delo hišnika – vzdrževalca bloka, kjer opravljam vsa manjša popravila in vzdrževanje bloka. Prav tako se dogovarjam s serviserji večjih sistemov, ki so povezani z objektom.

                                   Sedanje delovne izkušnje:

od leta 2013 dalje – redni asistent letalskemu mehaniku v podjetju PROP d.o.o. pri vzdrževanju lahkih eno in dvo - motornih športnih letal.

 

E-naslov
Telefon
0038631303233
Vozniški izpit
A, B, E
Slovenski jezik
Zelo dobro
Angleški jezik
Dobro
Nemški jezik
Ne znam
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Dobro

Izobrazba

Aškerčeva ulica v Ljubljani @ Srednja šola za strojništvo
Avg 2016 — Avg 2016

Kontaktiraj kandidata

Kontakt