Avtokaroserist
  • 19/10/2020

Alen Hudin,

Vuzmetinci 52,

2275, Miklavž pri Ormožu,

Tel. št: 051 254 476

e-pošta: alen.hudin@icloud.com

 

Življenjepis

 

Rojen sem 26. 7. 2001 na Ptuju. Sem edini otrok v družini. Prve štiri razrede osnovne šole sem obiskoval na OŠ Stročja vas, nato pa sem osnovno šolo nadaljeval v OŠ Središče ob Dravi. Srednjo šolo sem začel obiskovati leta 2016 in sicer v programu strojni tehnik. Ker sem ugotovil da me ta poklic ne zanima več tako, kot se mi je zdelo na začetku, se je mojo popuščanje poznalo tudi pri ocenah, zato sem se ob koncu šolskega leta prepisal v program avtokaroserist. Tako sem z šolskim letom 2017/18 začel šolanje za moj trenutni poklic. V prvem in tretjem letniku sem bil prav dober, v drugem letniku pa odličen. Tudi zaključne izpite sem opravil z oceno odlično.

Delovne izkušnje sem pridobival najprej pri praktičnem pouku v šoli, potem pa na praktičnem usposabljanju pri delodajalci v Avtocentru Ormož. Med tem v počitnicah tudi opravljal študentsko delo v trgovini Spar Ormož, kjer sem polnil police.

Vsa leta od začetka osnovne šole pa do sedaj sem bil aktiven na več športnih področjih. Do nedavnega sem tudi treniral kickbox. V prostem času pa se rad sprostim z ribolovom.

Vuzmetinci, 19. 10. 2020

 

E-naslov
Telefon
051254476
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Zelo dobro
Nemški jezik
Osnovno
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Zelo dobro

Kontaktiraj kandidata

Kontakt