Komunikativna, odprta oseba, katera obožuje delo z ljudmi.
Komunikativna, odprta oseba, katera obožuje delo z ljudmi.
  • 20/10/2016

 

Spoštovani.

Sem angažiran, sposoben in zagnan posameznik. Rodil sem se 28.3.1989 v Trbovljah. V Trbovljah, kjer tudi živim sem obiskoval vrtec, kasneje leta 1996 Osnovno šolo Trbovlje ter jo zaključil z odličnim uspehom. Leta 2004 sem se vpisal na Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje, smer splošna gimnazija, kjer sem leta 2008 uspešno izdelal splošno maturo. Leta 2009 sem se vpisal na redni študij Obramboslovja na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani in lansko leto študij tudi zaključil.

Tekom obiskovanja srednje šole in kasneje fakultete sem aktivno opravljal študentska dela, večinoma v Zasavju. Študentska dela so zajemala predvsem fizična dela; pomoč pri selitvah, pomoč v trgovini/skladiščenje. Kot tudi administrativna dela; telefonist v centrali Zdravstvenega doma Trbovlje ter selitev arhivov na Ministrstvu za finance v Ljubljani. Zadnja štiri leta sem občasno opravljal tudi študentsko delo kot natakar v lokalni piceriji, kjer sem se naučil predvsem dela in komunikacije z ljudmi.

Med obiskovanjem srednje šole in fakultete sem se pridružil številnim prostovoljnim in neprofitnim društvom. Med obiskovanjem gimnazije sem bil včlanjen v debatno društvo Logos, kjer sem se naučil komuniciranja s podajanjem konkretnih dejstev in argumentov, vsa tekmovanja in priprave nanje so potekali v angleškem jeziku. Samo društvo je bilo v nacionalnem in mednarodnem vrhu po doseženih rezultatih na debatnih tekmovanjih.  Leta 2007 sem se pridružil Lovski družini Šentlambert in leta 2008 opravil tudi lovski izpit v družino sem se včlanil predvsem zaradi ljubezni do narave in okolja.. Leta 2011 sem se včlanil še v Lovsko pevsko društvo Trbovlje v katerem kulturno delujemo po celi Sloveniji. Leta 2013 sem v društvu prevzel funkcijo podpredsednika, kjer upravljam večino administrativnih nalog za uspešno delovanje društva. Kasneje leta 2014 sem se pridružil Prostovoljnemu gasilskemu društvu Trbovlje-mesto, kjer sem letos tudi opravil nadaljevalni tečaj za gasilca. K prostovoljnem gasilskem društvu sem se pridružil predvsem zaradi želje po aktivnem sodelovanju v sistemu za zaščito in reševanje.

Med izobraževanjem na fakulteti sem v okviru vojaškega modula študija opravil temeljno vojaško usposabljanje v Vipavi, kjer sem bil najboljši strelec v generaciji. Tekom vojaškega usposabljanja sem spoznal predvsem operativno delovanje vojske, delovanje obrambnega sistema ter koordiniranje z ostalimi organi za zaščito in reševanje. V okviru svojega diplomskega dela sem raziskal in analiziral sodelovanje vojske s civilno stroko na področju informacijske komunikacijske tehnologije. Trenutno zaključujem študij II. stopnje, in sicer pišem magistrsko nalogo z naslovom Uporabnost komercialnih informacijsko-komunikacijskih tehnologij v zaščitno reševalnih sistemih.

E-naslov
Telefon
031860310
Vozniški izpit
B
Slovenski jezik
Tekoče
Angleški jezik
Tekoče
Nemški jezik
Zadovoljivo
Italijanski jezik
Ne znam
Hrvaški jezik
Osnovno

Izobrazba

Kardeljeva Ploščad 5 1000 Ljubljana @ Fakulteta za družbene vede- Politologija/Obramboslovje II. stopnja absolvent
Okt 2016 — Trenutni

Leta 2015 zaključil dodiplomski študij. (VI/2 stopnja)
Isto leto nadaljeval študij na podiplomskem nivoju, trenutno v pisanju magistrskega dela.

Izkušnje

Strežba @ Boris Novak s.p. Pizzerija Dimnik
Sep 2012 — Nov 2016

V strežbi delam občasno, preko studenškega servisa, že 5 leto, kjer sem se naučil predvsem dela z ljudmi in komutativnosti. Tekom študija sem opravljal tudi druga študentska dela od administracije do raznih fizičnih del.

Kontaktiraj kandidata

Kontakt