Zaposlitev in prosta delovna mesta Rogaška Slatina

Ni bilo najdenih delovnih mest

Rogaška Slatina, prečudovito mesto v vzhodnem delu Slovenije, je znano po svojih termalnih vrelcih, prestižnih hotelih in zdraviliških storitvah ter izdelavi kakovostnega kristalnega stekla. Mesto, ki leži v objemu zelenih gričev, ponuja številne možnosti za zaposlitev in prosta delovna mesta. V tem članku bomo raziskali, kje lahko najdete zaposlitev v Rogaški Slatini in katere sektorje ter podjetja lahko razmislite.

1. Turizem in gostinstvo:

Rogaška Slatina je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Sloveniji, zato turizem in gostinstvo predstavljata enega izmed ključnih sektorjev v mestu. Številni hoteli, restavracije, kavarne in trgovine vedno iščejo nove sodelavce, kot so natakarji, kuharji, strežniki in prodajalci. Delo v turizmu in gostinstvu je še posebej intenzivno v poletnih in zimskih mesecih, ko se obisk mesta močno poveča.

2. Zdravstvo in wellness:

Ker je Rogaška Slatina znana po svojih zdraviliščih in wellness centrih, obstajajo zaposlitvene možnosti za zdravnike, medicinske sestre, fizioterapevte in maserje. Poleg tega so na voljo tudi zaposlitvene možnosti za strokovnjake na področju wellnessa, kot so wellness terapevti in svetovalci za zdrav način življenja.

3. Proizvodnja kristalnega stekla:

Mesto je znano tudi po svoji proizvodnji kristalnega stekla v podjetju Rogaška. Tako obstajajo zaposlitvene možnosti za delavce v proizvodnji, inženirje, oblikovalce in druge strokovnjake v tej panogi. Proizvodnja kristalnega stekla zahteva natančnost in izkušnje, kar lahko ponudijo tisti z ustreznimi veščinami.

4. Trgovina in storitve:

Mesto ima več trgovin, trgovskih centrov in trgovskih verig, ki pogosto iščejo prodajalce, blagajničarje, trgovske delavce in vodje oddelkov. Prav tako so na voljo tudi zaposlitvene možnosti v storitvenih sektorjih, kot so frizerji, kozmetični saloni, avtomehanične delavnice in druge storitve.

5.