Žerjavist - Celovec m/ž

od Rentium d.o.o. (Več o delodajalcu)
Lokacija Avstrija
Datum objave 14/04/2017
Kategorija Gradbeništvo, arhitektura, geodezija
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Regija dela/iskanja Tujina

Opis

Zaposlimo 7 upravljalcev velikih in malega gradbenega žerjava za delo v Avstrija - Celovec - Villach - Linz - Dunaj, pričetek dela je lahko takoj.
 
Prijave pošljite na mail: uros@rentium.si
 
- Zaposlitev za poln delovni čas,
-       Plačano prenočišče,
-       BUAK
-       delni prevoz,
- Dobro in redno plačilo - od 1800 € neto na mesec naprej
-       Po končanem projektu nudimo nadaljnjo zaposlitev na drugem gradbišču.
 
Kandidate, ki izpolnjujejo pogoje razpisa vabimo, da nam pošljejo svoje prijave na mail uros@rentium.si oz. nas pokličejo za razgovor - 031 623 104 - g. Uroš.
Spustite datoteke sem brskanje datotek ...
zaposlitev avto prahpipenbacherzaposlitev e-obvescanje
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: