Računovodja m/ž

od SAT CONTROL, d.o.o.
Lokacija Cerklje na Gorenjskem
Datum objave 25/11/2016
Kategorija Računovodstvo in revizija
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Regija dela/iskanja Gorenjska

Opis

V podjetju SAT CONTROL, d.o.o.. zaposlimo novega sodelavca/-ko za zasedbo delovnega mesta: Računovodja m/ž.

Vaše naloge bodo obsegale:

Poznavanje in samostojno izvajanje vseh knjigovodskih in računovodskih opravil v skladu s SRS, obračun plač in drugih osebnih prejemkov v skladu z veljavno zakonodajo (priprava podatkov, obračun, izplačilo, bolniške,refundacije, poročanje, potni nalogi), urejanje in pregled delavskih personalnih map,priprava in oddaja podatkov zaDURS, Ajpes, priprava in oddaja m obrazcev ter obveščanje zaposlenih. Priprava podatkov za dohodnino ter obveščanje zaposlenih, obračun študentskega dela, avtorskih honorarjev, najemnin, mesečni obračun DDV, spremljanje in knjiženje denarnih tokov, priprava statističnih poročil, poročanje zaINTRAST, priprava poročil in zahtevkov za občine, ministrstva, ZPIZ, ZZZS, vodenje glavne knjige, knjiženje osnovnih sredstev in drobnega invenatarja ter obračun amortizacije, knjiženje in kontiranje poslovnih dogodkov, prejetih in izdanih računov, priprava domačih in tujih plačilnih nalogov, obračun obresti, zapiranje odprtih postavk in priprava vseh knjižb do bilanc in druga dela po nalogu direktorja.

Pričakujemo:

  • V., VI/1., VI/2. stopnjo izobrazbe računovodske smeri,
  • 5 let delovnih izkušenj,
  • vozniški izpit B kategorije,
  • zelo dobro znanje angleškega in tekoče znanje slovenskega jezika,
  • napredno poznavanje MS Office in Windows,
  • izkušnje iz računovodstva, natančnost, organiziranje, analiziranje,
  • poznavanje zakonodaje in SRS,delo s programom VASCO, Bicom.

Nudimo:

  • zaposlitev za polnin delovni čas ,
  • delovno razmerje za nedoločen čas, s poskusno dobo 3 mesecev,
  • dopoldanski delavnik.

Vse zainteresirane kandidate vabimo, da nam  svoj življenjepis skupa oddajo do najkasneje 9.1.2017, preko elektronske pošte na: kadri@sat-control.si.

zaposlitev e opomnikoddaj cvdela avto prah
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: