Prodajni svetovalec-skrbnik kupcev za SLO, HR m/ž

od Magnetomedicina d.o.o.
Lokacija Ljubljana ali po dogovoru
Datum objave 19/12/2016
Kategorija Komerciala, prodaja
Vrsta dela Pogodbeno delo
Regija dela/iskanja Osrednjeslovenska

Opis

Podjetje z dolgoletno tradicijo nudi delo na področju prodajnega trženja in prodaje lastnih proizvodov, namenjenih izboljšanju in ohranjanju zdravja. Delo je v dopoldanskem času. Možnost dela tudi na daljavo-od doma za svetovalce izven Ljubljane.

Pričakujemo:

  • I., II., III., IV., V., VI/1., VI/2., VII., VIII/1., VIII/2. stopnjo izobrazbe
  • Delovne navade
  • Zrelost
  • Izkušenost
  • Odgovornost

Nudimo:

  • Dobro mesečno plačilo sestavljeno iz fiksnega in stimulativnega dela
  • Pogodbeno sodelovanje

Kandidati in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam oddate prijavo preko e-prijavne možnosti Zaposlitev.info v roku 30 dni po objavi oglasa. Delodajalcu povejte, da ste oglas videli na Zaposlitev.info.

zaposlitev e opomnikoddaj cvzaposlitev e-obvescanje
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: