Prodajalec m/ž

od Montecristo SL, trgovina z oblačili d.o.o.
Lokacija Novo mesto
Datum objave 07/12/2016
Kategorija Trgovina
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Regija dela/iskanja Dolenjska

Opis

Opis delovnih nalog:

Prodaja blaga, svetovanje kupcem v zvezi z blagom, načinom vzdrževanja, svetovanje kupcem v zvezi z različnimi možnostmi nakupa oz. plačila, količinsko in kakovostno prevzema blago, označuje blago z maloprodajnimi cenami.

Pričakujemo:

  • IV., V. stopnjo izobrazbe
  • Vozniški izpit B kategorije
  • Vsaj 3 mesece delovnih izkušenj
  • Osnovno poznavanje del z urejevalniki besedil

Nudimo:

  • Zaposlitev za polni delovni čas
  • Zaposlitev za določen čas 3 mesecev
  • Možnost podaljšanja zaposlitve

Kandidate in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam do vključno 12.12. 2016 oddate prijave preko elektronske pošte: nada.sepec@modiana.si.

zaposlitev e opomnikoddaj cvzaposlitev e-obvescanje
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: