Natakarica m/ž

od Prolider plus d.o.o. (Več o delodajalcu)
Lokacija Ljubljana, Bar Pr Štefki
Datum objave 15/11/2016
Kategorija Gostinstvo, turizem, potovanje
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Študentsko delo
Regija dela/iskanja Osrednjeslovenska

Opis

Simpatična ženska do 35 let dobi redno delo v gostinskem lokalu v Ljubljani. Delo je izmensko. Zaposliti želimo zanesljivo, delovno, urejeno in zaupanja vredno osebo, z najmanj 5-letnimi izkušnjami v gostinstvu.

Pričakovanja

Od sodelavke pričakujemo samostojno delo z organizacijskimi sposobnostmi, zanesljivost, lepo obnašanje, korekten odnos s strankami, zaupnost, nabavo pijače.

Nudimo

Nudimo redno zaposlitev za določen čas, kasneje možna zaposlitev za nedoločen čas. Redno plačilo.

Kako se prijaviti

Prijavite se lahko na email: proliderplus@gmail.com ali 051 815 103, ga. Maja.

zaposlitev e opomnikoddaj cvdela avto prah
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: