Monter m/ž

od Miro Pipenbacher s.p. (Več o delodajalcu)
Lokacija Avstrija - Linz
Datum objave 28/11/2016
Kategorija Strojništvo, metalurgija, rudarstvo
Tehnične storitve
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Regija dela/iskanja Podravska, Savinjska, Pomurje, Koroška

Opis

V našem podjetju se ukvarjamo z montažo sončnih elektrarn na stanovanjske ali poslovne objekte.
Delujemo v montažnih ekipah, ki jo sestavljajo 3 zaposleni. Novi sodelavci, bi se pridružili ekipam kot 3 član in bili tako deležni tudi ustreznih navodil, napotkov od že izkušenih članov.

Delo poteka po treh standardnih metodah tako, da lahko novi delavci ob podpori že izkušenih monterjev hitro osvojijo tehnike dela in tako že delo lahko hitro opravljajo kot enakovreden član ekipe.

Od novih delavcev pričakujemo predvsem voljo do dela, tehnično spretnost in predvsem voljo do dela in priučitve za delo.

Obvezno: Izkušnje z delom na strehi (maksimalno delo na 6-7m višine).

Delo poteka v Okolici Linza, Klagenfurta, Dunaj in Gradca tedensko vračanje domov!
Prenočišče in prevoz zagotovimo mi!

Nudimo:

  • Zaposlitev za polni delovni čas
  • Zaposlitev za nedoločen čas
  • Takojšnjo zaposlitev
  • Dobro in redno plačilo

Vaše prijave pričakujemo najkasneje do 5.12.2016 preko elektronske pošte na: miro.pipenbacher@gmail.com ali pokličite za razgovor in več informacij na: 00386 41 902 826 (Miro).

zaposlitev e opomnikoddaj cvzaposlitev e-obvescanje
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: