Farmacevt - receptar m/ž

od LEKARNA NOVAK LEKARNIŠKA DEJAVNOST d.o.o.
Lokacija Novo mesto
Datum objave 24/11/2016
Kategorija Farmacija, kemija
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Regija dela/iskanja Dolenjska

Opis

Opis delovnih nalog:

  • Izdaja zdravil na recept in brez recepta, medicinskih pripomočkov, ter ostalih pripomočkov za nego in varovanje zdravja.

Pričakujemo:

  • VI/2., VII. stopnjo izobrazbe smer farmacija in lekarništvo

Nudimo:

  • Zaposlitev za polni delovni čas
  • Zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s poskusno dobo 1 mesec
  • Dvoizmenski delavnik
  • Mesečno plailo v višini 1720 €/bruto

Kandidati in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezne kompetence za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam svoje prijave z življenjepisi oddate do najkasneje 14.12.2016 preko elektronske pošte: lekarna.novak@siol.net.  Delodajalec ni uporabnik e-sistema Zaposlitev.info, zato prijave preko gumba Prijavi se, ne bodo veljavne.

zaposlitev e opomnikoddaj cvdela avto prah
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: