Elektrikar / Elektromonter m/ž

od Elektro Inženiring TRAMAR d.o.o. (Več o delodajalcu)
Lokacija Avstrija, Nemčija
Datum objave 03/05/2017
Kategorija Elektrotehnika, elektronika, telekomunikacije
Vrsta dela Določen / nedoločen čas
Regija dela/iskanja Tujina

Opis

O podjetju:

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Najprej je delovalo samo na področju hišnih elektro instalacij, popravila bele tehnike, vzdrževanje elektroinstalacij in razsvetljave na stanovanjskih, poslovnih objektih, ter prenovah.. Zaradi večjega povpraševanja po raznih elektroinstalacijah je bilo potrebno razširiti področje še na ostale smeri elektroinstalacij. Leta 2011 smo začeli prodirati tudi na tuje trge. Zaradi gospodarske situacije smo začeli ponudbo širiti tudi na ostale smeri kot je denimo gradnja, kjer lahko sedaj ponudimo storitve vse od začetka gradnje vse do instalacij in zaključka gradnje – to pomeni, da ponujamo storitve vse od tal do strehe in tudi ostale preureditve, prenove in dograditve.

Opis delovnih nalog:

  • Opravljanje električarskih del na stanovanjskih, industrijski, domovih za ostarele
  • Delo se opravlja v Avstriji in Nemčiji

Pričakujemo:

  • IV., V., VI/1., VI/2., VII. stopnjo izobrazbe elektro smeri
  • Samostojnost pri delu 
  • Zaželeno znanje nemškega jezika, ni pogoj

Nudimo:

  • Zaposlitev za polni delovni čas
  • Zaposlitev za nedoločen čas
  • Dobro plačilo
  • Organiziran prevoz v tujino
  • Tedenska ob bolj oddaljenih terenih tudi dvotedensko bivanja v tujini, prenočišče krijemo in uredi podjetje

Kandidate in kandidatke, ki ste se v zgornjem opisu prepoznali in imate ustrezna znanja za zasedbo delovnega mesta vabimo, da nam svoje prijave oddate do najkasneje 25.5.2017 preko spodnjega obrazca E-prijava Zaposlitev.info.

Spustite datoteke sem brskanje datotek ...
zaposlitev e opomnikoddaj cvdela avto prah
zaposlitev-info-logoZaposlitev vas dnevno obvešča o prostih delovnih mestih v Sloveniji in tujini. Na voljo so oglasi za delo za nedoločen in določen čas. Delo preko avtorskih, podjemnih pogodb, sodelovanj med podjetniki oz. podjetji in študentsko delo, honorarna dela, projektna dela. Ažurno obveščamo o aktualnih informacijah s trga dela, kot so različni razpisi za spodbujanje zaposlovanja za delodajalce in brezposelne. Karierni nasveti ter informacije, ki zanimajo iskalce.  Na Zaposlitev.info portalu lahko vaša prosta delovna mesta hitro in enostavno objavite, prve prijave pa lahko pričakujete takoj po objavi vašega delovnega mesta. Iskalci se lahko prijavite na izbrane kriterije primernih priložnostih na vaš e-naslov preko e-obveščanja.

Preverite na Zaposlitev: