DIGITALNI MARKETING 2DIGIT d.o.o.
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Okt, 07
Iščemo strokovnjaka za digitalni marketing in vse stranskega človeka, ki mu spoznavanje novih orodij (saas-ov) predstavlja veselje, ki se hitro obrne in znajde in sovpada z najrazličnejšimi težavami.  
Natakar m/ž PIZZERIJA, GOSTILNA DOLHAR d.o.o.
Tržič Honorarno delo
Okt, 02
Zaradi povečanega obsega dela  dodatno zaposlimo : 4 osebe  za delo v strežbi. Samostojno kuhinjsko pomočnico . Osebo za razvoz hrane na dom . Zaposlitev možna preko študentske napotnice,podjemne pogodbe ali s.p.
Prodajni vodja / Komercialista Akademija Elitne Kozmetike d.o.o
Ljubljana Pogodbeno delo
Sep, 26
Podjetje AEK d.o.o se ukvarja z posredništvom in distribucijo izdelkov, ki je povezano z izdelki iz kozmetike. Poleg tega podjetje organizira tudi različna mednarodna in druga strokovna izobraževanje iz stoke kozmetike. Uspešno in podjetje z dobr
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Sep, 20
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v poljščino.  
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Sep, 20
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v češčino.  
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Sep, 20
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v romunščino.  
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Sep, 20
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v slovaščino.  
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Sep, 20
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v italijanščino.