Mengeš Preko s.p. ali d.o.o.
Jul, 02 novo
Oseba bo skrbela za nabavo izdelkov za široko potrošnjo. Delo obsega: Iskanje dobaviteljev preko različnih kitajskih marketplacov (Alibaba, Taobao, zentrada, ...), pogajanje z dobavitelji (obstoječimi) za boljše cene, spremljanje in
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Jul, 01 novo
VODJA CUSTOMER SUPPORTA in KLICNEGA CENTRA V SPLETNI TRGOVINI PRISOTNI NA EVROPSKIH TRGIH Delo obsega: a) Iskanje kandidatov za klicni center in customer support preko upworka/freelancerja/fiverrja c) Pregledovanje rezultatov in reportiranje d)
Klicatelj/klicateljica Troja Tim d.o.o.
Ljubljana Redna zaposlitev
Jun, 26
Za delo v klicnem centru v Ljubljani (BTC) iščemo več telefonistov. Delovni čas: od pon. - pet. 8.00 - 14.00
Natakar m/ž PIZZERIJA, GOSTILNA DOLHAR d.o.o.
Tržič Honorarno delo
Jun, 12
Zaradi povečanega obsega dela  dodatno zaposlimo : 4 osebe  za delo v strežbi. Samostojno kuhinjsko pomočnico . Osebo za razvoz hrane na dom . Zaposlitev možna preko študentske napotnice,podjemne pogodbe ali s.p.
Mengeš Preko s.p. ali d.o.o.
Jun, 11
Izdelava kampanj na Facebook oglaševalski platformi. Izdelava kreativ v programih kot so wave, canva, ...
Kamnik Preko s.p. ali d.o.o.
Jun, 10
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v poljščino.  
Mengeš Preko s.p. ali d.o.o.
Jun, 10
Podpora strankam in prodaja za kupce v naši spletni trgovini in sicer: a) Preko telefona, b) preko whatsappa, c) preko emailov, d) preko facebooka, e) prevajanje iz angleščine v italijanščino.