Agencija stählipersonal vam krije stroške 10-urnega paketa individualnega tečaja nemščine!Motivirane diplomirane medicinske sestre in zdravstveniki – Točno vas iščemo!

“Z gospo Iris Stähli-Dečko lahko vsi zainteresirani kandidati opravite osebni intervju v Celju že 16. junija 2017. Kontakt je objavljen na koncu intervjuja.”

WIN-WIN situacija z agencijo stählipersonal

staehli-logoAgencija stählipersonal je mlado podjetje iz Švice (Niederurnen) katero se je specializiralo na področju posredovanja diplomiranih zdravstvenikov iz tujine, predvsem kadra iz Slovenije, in je vedno usmerjeno proti cilju doseči WIN WIN situacijo. Kaj je za to potrebno, kakšni so predpogoji in na kakšno podporo lahko računate, nam bo lastnica agencije stählipersonal, gospa Iris Stähli-Dečko opisala. Tudi sama je nabrala ogromno izkušenj na področju zdravstva, najprej kot otroška medicinska sestra in na koncu kot vodja nege prav v eni od ustanov v Zürichu, v kateri sedaj stählipersonal posreduje diplomirani zdravstveni kader.

Ste radovedni, zainteresirani in iščete novo poklicno perspektivo v tujini? Ste pogumni in pripravljeni svoje življenje zgraditi v lepi Švici?

Kanton Zürich, kjer se nahaja tudi istoimensko mesto, je največji v Švici z 1.400.000 prebivalci. V glavnem mestu pa živi približno 400.000 ljudi, od katerih ima slaba tretjina tuje korenine. Zürich je posledično zelo živahno mesto, v katerem bivajo ljudje številnih narodov in različnih kultur.

Zakaj Švica privablja vedno več ljudi? Poleg po odlični švicarski čokoladi, siru, švicarskih urah in drugih atraktivnih stvareh je Švica znana tudi po dobrih plačah, dobrih zavarovanjih, možnostih za nadaljnje izobraževanje in po tem, da vas cenijo, ne glede na poklic. Švica med drugim ponuja tudi številna atraktivna delovna mesta v zdravstvu. Zelo iskano je diplomirano zdravstveno osebje, tj. diplomirane medicinske sestre in zdravstveniki, in sicer predvsem v elitnih klinikah za ostarele v mestu Zürich.