Agencija stählipersonal vam krije stroške 10-urnega paketa individualnega tečaja nemščine!Motivirane diplomirane medicinske sestre in zdravstveniki – Točno vas iščemo!

“Z gospo Iris Stähli-Dečko lahko vsi zainteresirani kandidati opravite osebni intervju v Celju že 16. junija 2017. Kontakt je objavljen na koncu intervjuja.”

WIN-WIN situacija z agencijo stählipersonal

staehli-logoAgencija stählipersonal je mlado podjetje iz Švice (Niederurnen) katero se je specializiralo na področju posredovanja diplomiranih zdravstvenikov iz tujine, predvsem kadra iz Slovenije, in je vedno usmerjeno proti cilju doseči WIN WIN situacijo. Kaj je za to potrebno, kakšni so predpogoji in na kakšno podporo lahko računate, nam bo lastnica agencije stählipersonal, gospa Iris Stähli-Dečko opisala. Tudi sama je nabrala ogromno izkušenj na področju zdravstva, najprej kot otroška medicinska sestra in na koncu kot vodja nege prav v eni od ustanov v Zürichu, v kateri sedaj stählipersonal posreduje diplomirani zdravstveni kader.

Ste radovedni, zainteresirani in iščete novo poklicno perspektivo v tujini? Ste pogumni in pripravljeni svoje življenje zgraditi v lepi Švici?

Kanton Zürich, kjer se nahaja tudi istoimensko mesto, je največji v Švici z 1.400.000 prebivalci. V glavnem mestu pa živi približno 400.000 ljudi, od katerih ima slaba tretjina tuje korenine. Zürich je posledično zelo živahno mesto, v katerem bivajo ljudje številnih narodov in različnih kultur.

Zakaj Švica privablja vedno več ljudi? Poleg po odlični švicarski čokoladi, siru, švicarskih urah in drugih atraktivnih stvareh je Švica znana tudi po dobrih plačah, dobrih zavarovanjih, možnostih za nadaljnje izobraževanje in po tem, da vas cenijo, ne glede na poklic. Švica med drugim ponuja tudi številna atraktivna delovna mesta v zdravstvu. Zelo iskano je diplomirano zdravstveno osebje, tj. diplomirane medicinske sestre in zdravstveniki, in sicer predvsem v elitnih klinikah za ostarele v mestu Zürich.

Sathli_Banner_300x250_03Kaj nudijo delodajalci, katerim posreduje agencija stählipersonal diplomiran strokovni zdravstveni kader?

 • Profesionalno uvajanje v delo ob spremstvu
 • Zelo dobre delovne pogoje, jasno opredeljene kompetence in naloge
 • Delovno razmerje za nedoločen čas ( poskusna doba 3 mesece)
 • Cenijo posameznega človeka in strokovno moč
 • Dobro plačo in zavarovalne prispevke
 • Dodatna izobrazba in šolanje

 

 

Kakšni so pogoji, katere morajo kandidati iz Slovenije izpolniti?

 • Zaključena izobrazba kot diplomirana medicinska sestra ali zdravstvenik
 • „sveže diplomirani“ so tudi dobrodošli
 • Slovensko državljanstvo
 • Dobro znanje nemščine ali želja, da se jezika v kratkem času intenzivno naučijo (certifikat ni potreben)
 • Sočutje, prijaznost, humor, sposobnost dela v timu, spoštovanje življenja, odprtost, komunikativnost in vljudnost v stiku z drugimi
 • Zanimanje za področje nege in demence
 • Veselje do prevzamenja odgovornosti 

Strokovno svetovanje in razjasnitev pri agenciji stählipersonal

Individualno vas bomo spremljali skozi celoten proces in ostali bomo vaš sogovornik tudi po nastopu službe v Švici. Pomagali vam bomo pri vseh administrativnih postopkih prijave in vam nudili sobo (stalno prebivališče) takoj. Redni sestanki v Sloveniji, enkrat mesečno v Celju z gospo Stähli, ki govori tudi slovensko, so za nas samoumevni, da vas lahko osebno spoznamo in vam svetujemo. Podpiramo vas tudi pri nemščini in nosimo stroške 10-urnega paketa individualnega tečaja pri šoli za nemščino grem.Art (več o tem v nadaljevanju).

Vsa navedena podpora je za vas brezplačna. Preberite si na naši spletni strani mnenja (Feedback) tistih, ki so že z nami šli skozi to veliko življensko spremembo.

Smo zbudili vaše zanimanje in se najdete v napisanem? Potem nam pošljite vaš življenjepis /
Europass. Veselim se vaše prijave na prvi razgovor v Celju.

iris-stähliVaša agencija stählipersonal, Iris Stähli-Dečko

info@staehlipersonal.ch
www.staehlipersonal.ch
Telefonska številka 0041 55 610 12 12
( 08.00 – 18.00 ure)

 

Imate dvome v vaše znanje nemščine ali bi si jo šele radi začeli učiti?

Potem je grem.Art šola za nemščino pravi naslov za vas. Nataša Vižintin, Švicarka, ki govori slovensko, se rada opisuje kot osebni trener za nemščino. Zavzame se za to, da vam v čimkrajšem času posreduje čimveč znanja. Poleg skupinskih tečajev veliko tudi individualno poučuje osebno v Domžalah ali preko Skypa v Švico, Nemčijo in Avstrijo. Termini so izredno fleksibilni, možni so tudi dopoldanske ure, in z individualnim tečajem lahko začnete kadarkoli v letu. Se pravi takrat, ko ga vi rabite, pri čemer hitrost in intenzivnost določate sami. Kaj se v kateri stopnji naučite, lahko preberete na njeni spletni strani: www.grem-art.com.

Trajanje posamezne stopnje je na individualnem tečaju 40 šolskih ur. To velja s predpostavko, da na tečaju sodelujete in se posredovano sproti učite.

Kaj ponuja grem.Art šola za nemščino?

Šola za nemščino grem.Art pri Nataši Vižintin poleg tečajev in individualnega poučevanja vseh stopenj do vključno B1, osebno in preko Skypa, nudi tudi možnost, da vas pripravi na razgovor v nemščini. Čisto svež pa je tečaj nemščine, ki zajema prav področje zdravstva, kar pomeni da se v njem spoznate s strokovnimi izrazi iz zdravstvenega poklica, se srečujete z vsakodnevnimi situacijami v zdravstvenih ustanovah in vadite komunikacijo za prav takšne primere. Za omenjen tečaj je potrebno vsaj osnovno predznanje nemščine, kar pomeni stopnjo A1.

natasa vizintin 1Nataša Vižintin s svojim preprostim pristopom oblikuje svoje tečaje tako, da gre vedno za prijetno srečanje. Z vašo voljo in njeno podporo boste lahko odnesli maksimalno v najkrajšem času. Za boljšo predstavo si preberite mnenja njenih dosedanjih učencev www.facebook.com/grem.Art/reviews ali si poglejte enega od njenih webinarjev www.edudip.com/academy/grem.art  in si ustvarite sliko, kako uči.

„Kjer je volja, je pot. Skozi skupno sodelovanje vas bom z veseljem podpirala, da nemški jezik ne bo nobena ovira, ob vašem začetku v novi državi.“

Vaša Nataša Vižintin grem.Art šola za nemščino
Telefon: 031/511-166