Naš portal Zaposlitev.info deluje že od decembra 2013 in v tem času nam je s pomočjo delodajalcev uspelo objaviti že ogromno prostih delovnih mest ter na tak način pomagati tudi številnim iskalcem zaposlitve. Oglas oddate preko obrazca, delodajalci pa imajo tudi možnost, da sami objavijo zaposlitveni oglas preko nadzorne plošče.
prosta delovna mestaKako vam lahko portal pomaga?

Kljub temu, da bi si resnično želeli, da bi portal lahko kar ukinili, kar bi pomenilo, da ste vsi našli službo, se zavedamo realne situacije in vam tako želimo kar najbolje pomagati – z objavami številnih del z različnih področij ter s prispevki, ki vam lahko pomagajo oz. vas usmerjajo pri iskanju dela.

Oglejte si video predstavitev portala


Oddajte svoj življenjepis.

Portal vam med drugim omogoča brezplačno oddajo življenjepisa, ki je na voljo tudi delodajalcem. Kar morate storiti je, da kliknete na besedilo Oddaj življenjepis in oddate vaše osebne podatke. Ne pozabite dodati priponke z dejanskim življenjepisom. Več o pisanju ustreznega življenjepisa si preberite v prispevkih v kategoriji Življenjepis in spremno pismo.

Kako se znajti na portalu?

Ko iščete zaposlitev, imate najprej na voljo iskalnik, kjer lahko vpišete ključne besede (denimo avtoprevoznik), lokacijo (denimo Škofja Loka) ali podjetje, za katero ste slišali, da zaposluje (npr. Trummer).

V kolikor ste v iskalnik vtipkali geslo , boste npr. dobili 2 zadetka: delovno mesto v Škofji Loki ali v Limbušu.

Da nekoliko skrčite svoje iskanje in da se vam prikažejo le dela, ki bi vam kar se da najbolje ustrezala, lahko vtipkate v iskalnik lokacijo (denimo Maribor), vrstico nižje pa izberete kategorijo (npr. Trgovina). Tako boste v tem primeru trenutno dobili en zadetek: prodajalec v trgovini z inox materiali.

Kategorije zaposlitev imate pregledneje razdelane nekoliko nižje na desni strani, kjer se vam izpiše tudi podatek, koliko del je razpisanih glede na kategorijo: v kategoriji <Lesarstvo je denimo na voljo 7 del, Mediji 1 itd.

O čem pišemo v prispevkih?

Pod kategorijami lahko najdete najnovejše prispevke – za vas raziskujemo, kakšni so pogoji za delo v tujini, kakšne alternative redni zaposli