Metoda superučenje Karnion® že od leta 1991.

Na trgu delovne sile je danes za mladega iskalca zaposlitve v Evropi izjemna prednost znanje vsaj enega tujega jezika na ravni C1 po merilih Sveta Evrope.

karnion

Metoda superučenje Karnion® že od leta 1991.

Nedvomno si vsak izmed nas želi, da bi vsaj en tuji jezik govoril tako dobro kot materinščino.

Učenje tujega jezika po konvencionalni metodi brez uporabe sodobne tehnologije (mind machine) je dolgoročen proces, ob današnjem tempu življenja pa si marsikdo težko vzame čas za redno izobraževanje.

Se vam obeta boljše plačano delovno mesto v tujini in je znanje tujega jezika pogoj? Se odpravljate na potovanje in bi se želeli sporazumevati v lokalnem jeziku? Se pripravljate na izpit iz tujega jezika ali bi se radi boljše počutili v svoji koži v kakšni drugi situaciji?

KarnionLogo1

Tehnološki razvoj je poskrbel za inovacije na področju učenja tujih jezikov in sedaj imate možnost, da se tujega jezika naučite do štirikrat hitreje kot po konvencionalnih metodah. Karnion že od leta 1991 združuje pedagoško oziroma andragoško znanost z medicino in psihologijo ter obravnava učenje jezika celostno.

V petih dneh se lahko kot začetnik naučite temeljev jezika, v primeru predznanja pa lahko napredujete za eno celo stopnjo po merilih Sveta Evrope. Pri učenju z vami sodeluje do 7 strokovnjakov, ki poskrbijo, da znanje osvojite hitro in predvsem učinkovito, ne glede na to v kateri starostni skupini ste.

Učenje poteka v stanju popolne sproščenosti in usmerjene pozornosti, v tako imenovanem alfa stanju. Alfa stanje ni hipnoza, je pa naravno stanje popolne sproščenosti, ko naši možgani nihajo pod 12Hz. Dokazano je, da se z učenjem poveže delovanje leve in desne možganske polovice kar bolj aktivira dolgoročni spomin, omogoča bistveno počasnejše pozabljanje vsebin in izboljša tudi splošni spomin. Da se lahko v alfa stanje sprostite hitreje, pri Karnionu uporabljamo možganski spodbujevalnik z dihalnim biofeedbackom, izdelan po tehnologiji iz NASE. Edini v Sloveniji merimo alfa stanje in uporabljamo možganske spodbujevalnike z zdravilno rumeno svetlobo, ki se v medicini uporablja za preprečevanje in zdravljenje bolezenskih simptomov zaradi stresnega načina življenja.