Pestra ponudba del Trummer d.o.o.

//Pestra ponudba del Trummer d.o.o.

Pestra ponudba del Trummer d.o.o.

Želite opravljati delo, ki vas veseli in zanj prejeti nadpovprečno dobro plačilo?

Trummer osebni servis d.o.o. je hčerinsko podjetje avstrijskega družinskega podjetja Trummer Montage & Personal GmbH, ki že 30 let uspešno posluje na področju posredovanja dela v Sloveniji, sosednji Avstriji in drugih državah.
Podjetje Trummer osebni servis d.o.o. ima sklenjeno koncesijo za opravljanje dejavnosti zagotavljanja dela delavcev uporabniku (posredovanje). Ukvarjamo se tudi z drugimi kadrovskimi storitvami, kot npr. iskanje in selekcija kadrov.

Želite delati v Avstriji ali Nemčiji, a ne veste kje začeti? Nudimo zaposlitve pri preverjenih delodajalcih, dobre delovne pogoje, takojšnjo zaposlitev, po avstrijski ali nemški kolektivni pogodbi + 13 in 14 plačo.

Pomagamo vam pri prvih korakih vaše poklicne poti v tujini. Pri nas dobite tudi vse informacije o nostrifikaciji diplom in spričeval za zdravstvene delavce.

Vaš profil primerjamo z zahtevami naših strank in poiščemo službo, ki vam ustreza! S tem pridobite številne možnosti za delo po vaši meri.

Našo zanesljivost potrjujejo certifikati po ISO 9001 in SCP ter naša prostovoljna članstva v Avstrijskem združenju Verband für Zeitarbeit und Arbeitsvermittlung ali Nemškem zveznem združenju Bundesarbeitgeberverband der Personaldienstleister.

Preverite prosta delovna mesta Trummer osebni servis d.o.o.: Tukaj.

2017-06-21T11:54:41+00:00