Želite opravljati delo, ki vas veseli in zanj prejeti nadpovprečno dobro plačilo?

Trummer osebni servis d.o.o. je hčerinsko podjetje avstrijskega družinskega podjetja Trummer Montage & Personal GmbH, ki že 30 let uspešno posluje na področju posredovanja dela v Sloveniji, sosednji Avstriji in drugih državah.
Podjetje Trummer osebni servis d.o.o. ima sklenjeno koncesijo za opravljanje dejavnosti zagotavljanja dela delavcev uporabniku (posredovanje). Ukvarjamo se tudi z drugimi kadrovskimi storitvami, kot npr. iskanje in selekcija kadrov.

Želite delati v Avstriji ali Nemčiji, a ne veste kje začeti? Nudimo zaposlitve pri preverjenih delodajalcih, dobre delovne pogoje, takojšnjo zaposlitev, po avstrijski ali nemški kolektivni pogodbi + 13 in 14 plačo.

tummer personal3

Pomagamo vam pri prvih korakih vaše poklicne poti v tujini. Pri nas dobite tudi vse informacije o nostrifikaciji diplom in spričeval za zdravstvene delavce.

Vaš profil primerjamo z zahtevami naših strank in poiščemo službo, ki vam ustreza! S tem pridobite številne možnosti za delo po vaši meri.

Našo zanesljivost potrjujejo certifikati po ISO 9001 in SCP ter naša prostovoljna članstva v Avstrijskem združenju Verband für Zeitarbeit und Arbeitsvermittlung ali Nemškem zveznem združenju Bundesarbeitgeberverband der Personaldienstleister.

Preverite prosta delovna mesta Trummer osebni servis d.o.o.: Tukaj.