Ste radovedni in odprti ter iščete novo poklicno perspektivo v tujini? Ste pogumni in pripravljeni svoje življenje na novo zgraditi izven meja Slovenije? Ena izmed držav, kjer je zdravstveno osebje zelo iskano in zaželeno, je tudi Švica.

Sathli personal

Za omenjeno državo je značilno, da se samo življenje in delo razlikujeta glede na kantone – teh je skupaj 26, eden izmed njih pa je kanton Zürich, kjer se nahaja tudi istoimensko mesto, ki je tudi švicarsko največje mesto. V celotnem kantonu, ki je največji v Švici, biva 1.400.000 prebivalcev, v glavnem mestu pa živi približno 400.000 ljudi, od katerih ima slaba tretjina tuje korenine. Zürich je posledično zelo živahno mesto, v katerem bivajo ljudje številnih narodov in različnih kultur.

zdravstvo Švica

Zakaj Švica privablja vedno več ljudi? Poleg po odlični švicarski čokoladi, siru, švicarskih urah in drugih atraktivnih stvareh je Švica znana tudi po dobrih plačah, dobrih zavarovanjih, možnostih za nadaljnje izobraževanje in po tem, da vas cenijo, ne glede na poklic. Švica med drugim ponuja tudi številna atraktivna delovna mesta v zdravstvu. Zelo iskano je diplomirano zdravstveno osebje, tj. diplomirane medicinske sestre in zdravstveniki, in sicer predvsem v elitnih klinikah za ostarele v mestu Zürich.

Agencija Stähli Personal, katere lastnica je gospa Iris Stähli-Dečko, je posrednica del prav za omenjene elitne klinike. Izkušnje, ki jih je pri delu pridobila gospa Stähli kot dipl. medicinska sestra, kasneje pa tudi kot dolgoletna vodja in menedžerka v različnih ustanovah, zagotavljajo obojestransko zadovoljstvo – tako same agencije kot tudi zaposlenih. Omenjena agencija poskrbi za takojšnji delovni vizum, za katerega je sicer potrebno stalno prebivališče, pomaga pa vam tudi pri iskanju stalne nastanitve, medtem ko sobo lahko dobite takoj. Vodi vas tudi pri urejanju vseh administrativnih zadev v Švici, pri čemer operativne in administrativne stroške prevzame nase, zatorej z njimi nimate skrbi. Tudi po nastopu dela vam pomaga z odgovori in nasveti.

Da bi zainteresiranim še olajšali delo in kar se da hitro odgovorili na morebitna vprašanja glede življenja v Švici, različnih postopkov in samega dela, enkrat mesečno omogočajo osebne razgovore v Celju z gospo Iris Stähli.

Zainteresirani kandidati, ki obvladajo nemški jezik ali pa ki so se tega pripravljeni naučiti kar se da hitro, ki imajo ustrezno izobrazbo (diplomo), slovensko državljanstvo in veliko energije ter motivacije za delo v Švici, ste vabljeni, da se prijavite na spletni strani http://www.staehlipersonal.ch/sl/home/ ali pa preko e-pošte info@staehlipersonal.ch oz. telefonske številke 0041 55 610 12 12.

Govorimo slovensko in vas z veseljem pričakujemo!