Spletna trgovina Malinca je ena izmed tistih zgodb o uspehu, ki vse nas spodbuja, da dobra ideja, ljubezen do nečesa ter vztrajnost lahko pripeljejo tudi do rezultatov. Po dobrem letu delovanja je ekipa omenjenega podjetja osvojila nagrado Spletni trgovec leta v kategoriji Hrana in pijača, Malinca pa kljub vedno večjemu številu kupcev ne počiva na lovorikah. Kaj so ključni faktorji uspeha, kakšen kader iščejo v podjetju in kakšni so njihovi načrti za prihodnost, nam je v intervjuju pojasnila Nastja.

Nastja in Andreja pri peki zdravih piškotov

Nastja in Andreja pri peki zdravih piškotov (Vir: osebni arhiv Nastje)

  1. Ste prejemnik laskave nagrade Spletni trgovec leta v kategoriji Hrana in pijača. Kaj vam pomeni takšno priznanje?

Priznanje je pokazatelj, da delamo v pravi smeri in motivacija, da bomo v prihodnje še boljše.

  1. Kako se je pravzaprav začela zgodba o Malinci?

Malinca se je razvila iz moje želje po lastnem podjetju in s tem prosti možnosti za uresničevanje idej, ter iz mojih hobijev (športa in kuhanja). Ker pa sem mnenja, da je delo v timu boljše, sem v to noro idejo, da kljub današnji poplavi trgovin s prehrano ustanovimo še eno, prepričala prijateljico in sošolko na faksu Andrejo. Tako je maja 2013 svojo pot začela Malinca – trgovina in portal z zdravo prehrano in recepti.

  1. Kljub slabim razmeram na trgu, ki se odražajo tudi na področju zdrave prehrane, je vam uspelo z vašo idejo oziroma z vašo nekdaj prostočasno aktivnostjo. Kaj bi označili kot ključne faktorje vašega uspeha?