Če ste nezaposleni ali ste odprti za boljše zaposlitvene priložnosti, vas pozivamo, da se prijavite in oddate svoj življenjepis v bazo podatkov, kjer so že prijavljeni ostali iskalci zaposlitve kot tudi delodajalci, ki čakajo na vas. S prijavo bo vaš zaposlitveni profil viden in dostopen registriranim delodajalcem. S tem si boste povečali možnosti, da vas delodajalci opazijo, preberejo vaš življenjepis in vas kontaktirajo ter povabijo na razgovor, še preden objavijo delovno mesto.

Za registracijo in oddajo življenjepisa kliknite: Registracija

zaposlitev_info-cv-825x150

Poskrbite, da boste pri izpolnitvi obrazca dosledni in natančni in da boste izpolnili prijavo v celoti. Tako delodajalcu takoj pokažete, da ste resen iskalec zaposlitve. Navedite točne podatke (ime, priimek, tel.št., e-mail, …). Ne pozabite pripisati tudi vašo izobrazbo, delovne izkušnje in življenjepis. Slednjemu posvetite največ časa. Delodajalec si lahko pri iskanju kandidatov samo preko življenjepisa ustvari prvi vtis o vas. Tako lahko spoznajo vaše sposobnosti in ocenijo vaše zmožnosti za delo. Preko vašega opisa bodo dobili toliko informacij, kolikor jim jih boste ponudili.

Iskalci zaposlitve, ki imajo izpolnjene vse obrazce in natančen opis življenjepisa, zagotovo najdejo zaposlitev prej, kot tisti, ki navedejo le osnovne podatke.

Hkrati se lahko na vaš e-naslov naročite na e-obveščanje o aktualnih prostih delovnih mestih:
Zaposlitev e obveščanje

In seveda redno spremljanje novih aktualnih delovnih mest na Zaposlitev.info.

Želimo vam uspešno iskanje (boljše) zaposlitve!