Malinca je spletna trgovina z zdravo prehrano s sedežem v Velenju, ki je bila vzpostavljena v lanskem juniju. Malincini izdelki se trenutno prodajajo na slovenskem (preko spletne strani www.malinca.si in fizičnih trgovin po Sloveniji) in hrvaškem trgu (preko spletne strani www.malinca.hr).  Trenutno ponujamo 300 različnih izdelkov: izdelke iz konoplje, kokosa, kakava, vse vrste mok in kosmičev, semena (chia, lanena in ostala), suho sadje (goji, acai jagode, murve), alge, začimbe, beljakovine, čaje, zdrave čokolade in ostalo super hrano. Od tega malo več kot 100 izdelkov prodajamo pod lastno blagovno znamko Malinca.

logo-MalincaNaše poslanstvo je osveščanje in izobraževanje ljudi o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja, pri tem pa dajemo velik poudarek na slovensko, svežo, nepredelano hrano in hrano iz ekološke pridelave. Pri tem poudarjamo tudi pomembnost športa in gibanja. Ljudem želimo sporočiti, da si lahko le s pravilno in z zdravo prehrano ter s športom zagotovimo kvalitetno, zdravo in dolgo življenje.

Kadri: Ekipa Malince se hitro širi, zato pogosto iščemo nove kadre, in sicer predvsem na področjih marketinga, prodaje, programiranja, dizajniranja, prehrane, prevajanja ipd.

Osebnostne lastnosti, ki jih pričakujemo od naših zaposlenih, so samoiniciativnost, samostojnost, iznajdljivost, natančnost, delavnost, želja po uspešni karieri in nenehnem učenju. Zaželeno je zanimanje za zdravo prehrano oz. zdrav življenjski slog, gledamo pa tudi na primerno izobrazbo.

Prosta delovna mesta podjetja MALINCA, spletna trgovina, d. o. o. na Zaposlitev.info.