• Nemčavci - Murska Sobota
  • 18/08/2022

Informacije o podjetju

Družba XAL je svojo zgodbo začela pisati pred več kot 30 leti. Zanjo so značilne hitra rast, dinamika in tehnične inovacije. Danes je družba XAL mednarodno delujoče podjetje s 1.300 zaposlenimi, prisotna pa je na 30 mednarodnih lokacijah. Družba XAL je strokovnjak za tehnične rešitve razsvetljave, osvetljuje trgovine znanih blagovnih znamk, moderne poslovne stavbe, ekskluzivne hotele, restavracije in zasebne hiše po vsem svetu. Vsak dan dvomimo v meje tega, kar je tehnično izvedljivo, da bi ustvarili izjemne svetlobne rešitve. Zaposlenim ponujamo veliko kreativne svobode in razvojnih priložnosti. Skupaj z vami bi radi nadaljevali našo zgodbo o uspehu.

Primeren kader za vaše podjetje

Iščemo zaposlene za različna področja, pri katerih so predvsem delovne izkušnje ter proaktivnost njihova prednost. Področja dela so: pakiranje, skladiščenje, končna kontrola, mehanska obdelava, elektronika, CNC struženje, planiranje proizvodnje ter občasno druga delovna mesta na področju uprave podjetja. Zaposleni lahko prihajajo iz navedenih področij izobrazbe, ni pa nujno. Zaposlujemo osebe, ki so končale osnovno šolo, prav tako pa tudi take, ki so končale VI. ali VII. stopnjo izobrazbe - glede na področje oz. zahteve delovnega mesta. Pri določenih del. mestih je tudi zelo pomembno znanje vsaj enega tujega jezika (angleški ali nemški) zaradi redne komunikacije z matičnim podjetjem v Avstriji.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Iščemo sodelavce, ki so usmerjeni k iskanju novih rešitev, so pri svojem delu proaktivni – ne čakajo zgolj navodila nadrejenih, pač pa z velikim pogumom predlagajo tudi svoje rešitve. Želimo, da se odlikujejo z veliko prožnostjo pri prilagajanju spremembam, da izpolnjujejo dane obljube in sprejemajo posledice svojih dejanj.

Produkti in storitve podjetja

Smo strokovnjak za tehnične rešitve razsvetljave, osvetljevanje trgovin znanih blagovnih znamk, modernih poslovnih stavb, ekskluzivnih hotelov, restavracij in zasebnih hiš po vsem svetu.
Naša posebnost je, da nimamo običajne proizvodnje, saj izdelujemo produkte izključno po naročilu, zato pri nas ni tipičnih delovnih mest za tekočim trakom.

Trenutne zaposlitve pri XAL SVETILA d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest