• Zreče
  • 19/05/2021

Informacije o podjetju

NAŠE PREDNOSTI

Sodelavce spodbujamo, da razvijajo svoja znanja, ter podpiramo njihov napredek. Z mentorstvom novim sodelavcem ne prenašamo zgolj specifičnih znanj, ampak jih seznanjamo tudi z našo organizacijsko kulturo in načinom delovanja.
Spodbujamo inovacije in ustvarjamo okolje, ki podpira spremembe in nove ideje. Inovativno dejavnost razvijamo v sklopu sistema Management idej.
SMER ZDRAVJE je naš projekt promocije zdravja na delovnem mestu. Vanj vključujemo vse zaposlene in vsako leto organiziramo teden zdravja na vseh lokacijah podjetja.
Smo družini prijazno podjetje. Izvajamo številne ukrepe za boljše usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Na vsakoletnem družinskem dnevu se skupaj z našimi najbližjimi družimo ob športnih igrah in pestrem zabavnem programu.
V podjetju deluje športno-rekreativno društvo, ki organizira raznolike rekreacijske dejavnosti in vsakoletna športna srečanja.
Decembra ne gre brez prednovoletnih zabav za vse zaposlene, naši otroci pa se razveselijo srečanja z dedkom Mrazom in obdarovanja. Nikoli ne pozabimo na dan žena, ko obdarimo vse naše sodelavke.
Zaposleni lahko letujemo v počitniških apartmajih na hrvaškem morju v Maredi, Červarju in Barbarigi ter na Rogli po ugodnih cenah.

Trenutne zaposlitve pri WEILER ABRASIVES, umetni brusi in nekovine, d. o. o.

Ni bilo najdenih delovnih mest