125x64 prenos 2
  • Koper
  • 18/10/2018

Informacije o podjetju

Smo ponudnik vseh vrst zdravstvenih zavarovanj. Na slovenskem trgu dosegamo trenutno 25% tržni delež in smo tudi najhitreje rastoč ponudnik zavarovanj. Odlikuje nas naš odličen odnos do strank, hkrati pa s sodelovanjem z ostalimi podjetji Skupine Triglav nudimo strankam celostne in cenovno ugodne rešitve vseh vrst zavarovanj.

Kot nosilci strokovnega razvoja zdravstvenih zavarovanj in storitev v širšem okolju skrbimo tudi za stalno strokovno izpopolnjevanje naših zaposlenih.

Nudimo zavarovanja tako za fizične osebe kot za podjetja. Fizičnim osebam nudimo poleg dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja tudi nezgodno zavarovanje, zavarovanja v prometu ter različna specialna zdravstvena zavarovanja. Za podjetj a bi izpostavili zavarovanje SPECIALISTI+ KOLEKTIVNO, ki zagotavlja vašim zaposlenim najhitrejši obisk specialistov ter s tem najhitrejšo vrnitev zaposlenih na delo.

Zaposlujemo strokovnjake iz različnih področji. Trudimo se, da zaposlenim omogočimo vse karierne cilje in da jim zagotovimo prijetno delovno okolje, zato nudimo zaposlenim tudi vrsto ugodnosti in bonitet.

Pri nas so dobrodošli mladi kandidati, ki žele začenjajo poklicno pot, kot tudi strokovnjaki z izkušnjami.

 

Trenutne zaposlitve pri TRIGLAV, ZDRAVSTVENA ZAVAROVALNICA, d.d.

Ni bilo najdenih delovnih mest