• Ljubljana
  • 06/05/2019

Informacije o podjetju

Tiskarna Print Point je one stop shop, sodobna inovativna točka, ki na enem mestu nudi celovite tiskarske storitve.

Maja 2016 se je kreativna ekipa Print Point preselila na novo lokacijo z željo, da lahko svojim strankam zagotovi najnaprednejše rešitve na področju digitalnega tiska. Show room na Litostrojski 40 D je atraktivno ustvarjalno in prodajno mesto, ki stranki želi ponuditi samo najboljše: najsodobnejšo tehnologijo, pametne rešitve, ki so v zadovoljstvo končnemu uporabniku, visoko kakovost izdelkov in storitev za optimalno ceno in edinstveno ter prijetno izkušnjo v postopku procesa izdelave željenih produktov.

Pri svojem delu skrbno upoštevamo želje naših strank, saj verjamemo, da je dobra komunikacija ključ do uspeha in zadovoljstva naših kupcev. Zagotavljamo vam hiter odziv in storitve, ki bodo v prid in v veselje vam in vašim strankam ter poslovnim partnerjem.

Z veseljem smo vam na voljo.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Od kandidata pričakujemo zagnanost in željo po učenju, izkušnje z montažo na terenu ter poznavanje digitalnih tiskalnikov.

Produkti in storitve podjetja

Vizitke, letaki, katalogi, vabila, zloženke in druge tiskovine, digitalni velikoformatni solventni ali latex tisk za zunanjo in notranjo uporabo, široko izbiro promocijskih stojal, Pop Up sten, zastav, CD in DVD tisk ter tisk nalepk za celotno ali delno polepitev vozil, dodelavo tiskovin, izdelavo in izrez embalaž kot so 3D napisi, obešanke, etikete za prtljago, magnetne nalepke, woblerji, POP/POS stojala in maloserijska embalaža.

Trenutne zaposlitve pri Tiskarna Print Point d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest