• Cela Slovenija / Ljubljana
  • 29/05/2020

Informacije o podjetju

Na podatkih zasnovano objektivno predvidevanje delovne učinkovitosti in možnosti profesionalnega razvoja posameznikov. Podjetju prilagojeni referenčni profili na podlagi preverjenih in uspešnih zaposlenih.

Celovita strokovna in IT podpora pri vzpostavitvi in uporabi sistema. Z občutljivimi podatki upravljamo varno in zanesljivo v skladu z določili uredbe GDPR in lokalne zakonodaje.

Informatizacija kompetenčnega modela, uporaba eksternih ocenjevalnih orodij, prilagoditev funkcionalnosti vašim potrebam, integracija z vašim informacijskim sistemom.

Naše storitve uporabljajo organizacije iz različnih panog na šestih trgih. Našim strankam smo pomagali pridobiti zanesljive informacije o več kot 100.000 posameznikih.

Primeren kader za vaše podjetje

Prodajni tehnik (telefon / email)

Smo najbolj inovativno slovensko podjetje na področju psiholoških testov.

V svoj tim vabimo nove sodelavce, ki bi nam, s svojo komunikativnostjo, pogajalskimi veščinami in predanim delom, pomagali predstaviti naše produkte, zasnovane tako, da omogočajo najbolj optimalno in učinkovito oglaševanje.

Osredotočeni smo na timsko delo, sodelovanje ter maksimalno zadovoljstvo naših zaposlenih.

Če radi komunicirate, ste pozitivni, timsko naravnani in ambiciozni, ter če se ne zadovoljite z nizko plačo, pač pa si želite službo, ki vas za dobro delo nagradi vam lahko ponudimo odlično priložnost.

Kaj vam lahko ponudimo:

Delo v perspektivnem delovnem okolju
Zaposlitev za nedoločen čas, poskusno delo 1 mesec
Prodaja storitev podjetja
Sodelovanje z ostalimi oddelki
Plačilo 7,5€ +/ uro + stimulacija (dodatnih 5 do 10€/ uro)

Delo poteka na sedežu podjetja ali do doma, od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro (v delovni čas pa je vključen tudi plačan enourni odmor in organizirano kosilo).

Če vas zanima sodelovanje z nami in menite, da ste pravi za nas, se na delovno mesto prijavite po elektronski pošti zaposlitev-si@hrpotentials.com.

Nujno vključite svoj življenjepis in kontaktni telefon, da vas lahko v najkrajšem možnem času povabimo na razgovor.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Vsaj V stopnjo izobrazbe

Produkti in storitve podjetja

Psihometrično testiranje

Trenutne zaposlitve pri SIS Poslovne storitve d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest