• MALI LOG 2A, 1318 LOŠKI POTOK
  • 03/12/2018

Informacije o podjetju

Podjetje Riko Ekos d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993 in danes zaposluje 45 ljudi, ki s svojim znanjem, delom in izkušnjami, v prvi vrsti skrbijo za kvalitetno proizvodnjo sistemov za celovite rešitve pri ravnanju z odpadki, bodisi za ločeno zbrane frakcije, za komunalne odpadke ali industrijske odpadke.

Naše osnovno vodilo je usmeritev v prihodnost in razvoj ter učinkovito reševanje okoljske problematike preko uspešnega združevanja bogatih izkušenj domačih in tujih strokovnjakov na področju reševanja okoljske problematike.

Poleg tega pa v podjetju že 20. leto nadaljujemo s proizvodnjo in prodajo zanesljive zimske opreme, katero od leta 2014 naprej, tržimo pod novo blagovno znamko Wintec GmbH.

www.riko-ekos.si

Primeren kader za vaše podjetje

SMER STROJNIŠTVO, ELEKTRONIKA, VARILSTVO, PROJEKTIRANJE

Pričakovanja od novih sodelavcev

Zaželjena je ustrezna izobrazba smeri strojništva, tehnike, elektra, etc., ni pa pogoj. Bolj pomembne so nam kompetence posameznika in pripravljenost izpopolnjevanja ter izobraževanja na delovnem mestu.

Produkti in storitve podjetja

Osnovna dejavnost podjetja so celoviti sistemi za sortiranje, baliranje, mletje in rezanje odpadnih materialov za vse vrste aplikacij. Med produkte, ki so plod lastnega razvoja, znanja in proizvoda sodijo transportne tehnike, balirke, stroji za razrez, krmilja in kovinske konstrukcije.

Trenutne zaposlitve pri RIKO EKOS d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest