• Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana
  • 11/10/2019

Informacije o podjetju

RENI je uveljavljeno in perspektivno podjetje, ki svojim strankam nudi učinkovite rešitve pri razvoju in proizvodnji procesnih sistemov. Podjetje je specializirano za projektiranje in izdelavo unikatnih strojnih rešitev iz nerjavnega jekla za farmacevtsko, prehrambeno in kemijsko industrijo. Že dvajset let nudimo napredne storitve za kompleksne industrijske sektorje, ki se neprestano razvijajo. S tem razvojem rastemo tudi mi. Zaradi širitve poslovanja vabimo k sodelovanju kandidate, ki so željni novih izzivov.

Primeren kader za vaše podjetje

- Strojni inženirji
- Elektro inženirji
- Monterji strojnih inštalacij
- Varilci
- Ekonomisti
- Administratorji

Pričakovanja od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo inovativen in energičen pristop k delu, ki v kombinaciji z zanesljivostjo in natančnostjo lahko prinese odlične rezultate.

Produkti in storitve podjetja

RENI je uveljavljeno in perspektivno podjetje, ki svojim strankam nudi učinkovite rešitve pri razvoju in proizvodnji procesnih sistemov. Podjetje je specializirano za projektiranje in izdelavo unikatnih strojnih rešitev iz nerjavnega jekla za farmacevtsko, prehrambeno in kemijsko industrijo. Že dvajset let nudimo napredne storitve za kompleksne industrijske sektorje, ki se neprestano razvijajo. S tem razvojem rastemo tudi mi.

Trenutne zaposlitve pri RENI družba za trgovino in poslovne storitve d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest