125x64 prenos 1
  • Maribor
  • 13/02/2018

Informacije o podjetju

Skupino PROTECT in njeno blagovno znamko z več 38 letno tradicijo, tvorijo povezane in tehnološko sposobne družbe, katerih osnovni namen ter poslanstvo je zaščitništvo.  Zavedamo se, da procesi globalizacije in na splošno deklarativna odprtost družbe zraven svojih pozitivnih stvari prinaša tudi pojave določenih varnostnih problemov ter tveganj, ki jim v preteklosti nismo bili priča.

Podjetje PROTECT – Infra d.o.o. je sinonim za sodobno in visoko kakovostno varnostno podjetje, ki vsem svojim uporabnikom na celotnem območju Republike Slovenije zagotavlja celovite ter najkakovostnejše varnostne rešitve - storitve. Navkljub naši častitljivi starosti delovanja, ki sega globoko v leto 1978, smo uspeli v blagovni znamki PROTECT združiti tako tradicijo kot razvojno vizijo prihodnosti. Tako lahko že danes, vsem našim cenjenim uporabnikom ponujamo vrednote tradicionalne KAKOVOSTI in NAJSODOBNEJŠE varnostne tehnologije, ki jih premore globalna varnostna industrija.

Današnje visokokakovostne in celovite varnostne storitve se sicer odražajo kot splet na videz enostavnih individualnih rešitev, ki so pa so v resnici integracija vsaj dveh širokih pojmovanj medsebojno izjemno zahtevnih in prepletenih procesov, ki izhajajo iz razumevanja pojmov tehnično in fizično varovanje.

Skupina PROTECT je tako leta 2018 prevzela vlogo  ekskluzivnega predstavnika in zastopnika skupine SMP ROBOTICS SYSTEM Corp. iz ZDA na območje Evropske unije. Tako lahko vsej zainteresirani javnosti na območju Evropske unije zagotovimo implementacijo najsodobnejše varnostno robotske tehnologije v njihove že izvedene varnostne procese oziroma jim ekskluzivno preoblikujemo obstoječo varnostno politiko.

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje in vas lepo pozdravljamo.

Denis PODGORNIK, direktor

 

Trenutne zaposlitve pri PROTECT INFRA d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest