125x64 OPREMA LOGO 2012 LinkedIn
  • Koroška cesta 14, 2390 Ravne na Koroškem, Slovenija
  • 05/12/2018

Informacije o podjetju

Delamo in razvijamo v okolju, kjer segajo začetki izdelave, predelave in finalne obdelave jekel 390 let nazaj. Dediščino tradicije odražajo prednosti, ki so v proizvodnih zmogljivostih, dobrem metalurškem znanju, ustrezno in izkušenih kadrih, doseženem znanju in izkušnjah, ki se stalno dopolnjujejo, ustrezni opremi za načrtovanje in razvoj izdelkov ter tehnologij.
Podjetje OPREMA RAVNE d.o.o. je bilo v današnji obliki ustanovljeno leta 1997. Razvijamo in proizvajamo pnevmatična kladiva ter tehnološke linije za avtomobilsko industrijo. Zaposlujemo 130 delavcev. Od tega jih več kot dvajset dela v oddelku razvoja. V razvite države izvozimo več kot 70 % letne proizvodnje. Odlična kakovost in servis kupcev, je naš moto, ki ga lahko preverite pri naših številnih referencah. Pravimo tudi da za nas ni problemov, so le izzivi. V skladu z našo strategijo smo pridobili certifikat ISO 9001:2015. Naši izdelki ustrezajo evropskim smernicam in nosijo oznako CE.

Primeren kader za vaše podjetje

V Opremi Ravne iščemo kadre predvsem iz področij strojništva, elektrotehnike in elektronike in obdelave kovin. Gre predvsem za delo v oddelku razvoja in proizvodnje. Iščemo sodelavce, ki jih zanima izgradnja kariere v našem podjetju, ki so samoiniciativni, odgovorni in visoko strokovno usposobljeni. Svojim kadrom pa nudimo tako možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, kot tudi kariernega napredovanja.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo, da se aktivno vključijo v poslovni proces podjetja, da so se pripravljeni dodatno usposabljati za uspešnejše delo in da so ob obojestranskem zadovoljstvu pripravljeni v našem podjetju ostati tudi na daljši rok.

Produkti in storitve podjetja

Pnevmatika: pnevmatska vrtalna in razbijalna kladiva za rudnike in gradbeno industrijo
Tehnološka oprema: industrijske robotske celice in varilne priprave, sistemi za proizvodnjo listnatih vzmeti, ostala tehnološka oprema

Trenutne zaposlitve pri Oprema Ravne d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest