125x64 Norkalogo final popravljen SLIKA
  • LENART V SLOVENSKIH GORICAH
  • 23/04/2019

Informacije o podjetju

Smo podjetje v privatni lasti z dolgoletnimi izkušnjami v gumarski industriji. Specializirani smo za proizvodnjo tehnološko dovršenih gumenih izdelkov. Ponujamo prilagojene rešitve za majhne in velike serije izdelkov iz gume z možnostmi kombinacij guma-kovina in guma-plastika, različnih trdot in barvnih možnosti.

Skozi leta smo se razvili v zanesljivega partnerja, ki je pragmatičen in inovativen ter vlaga v ljudi, znanje in stroje.

Zahvaljujoč nenehnemu izboljševanju kakovosti izdelkov, optimizaciji vseh področij, in kot rezultat tako prilagodljivosti kot zanesljivosti smo se vpisali na zemljevid uspešnih proizvajalcev gumenih izdelkov za področja bele tehnike, avtomobilske industrije, sanitarne tehnike, gradbene industrije in drugih sorodnih panog. Naš cilj je svojo pozicijo na navedenih področjih utrditi in proizvodnjo razširiti tudi na ostala področja, kjer se uporabljajo gumeni izdelki.

Primeren kader za vaše podjetje

-ZANESLJIV
-KOMUNIKATIVEN
-ŽELJAN IZZIVOV
-POŠTEN IN VESTEN SODELAVEC

Pričakovanja od novih sodelavcev

OPRAVILA IN NALOGE

-upravljanje delovanja procesnih sistemov
-zagotavljanje kakovosti procesa
-diagnosticiranje in odpravljanje napak
-skrb za redno vzdrževanje in pravilno delovanje naprav v procesnem sistemu
-izvajanje montaž in zahtevnih popravil procesnih linij in naprav
-vzdrževanje programske opreme in arhiviranje dokumentacije za vzdrževanje instaliranega procesnega sistema
-naročanje in prevzem rezervnih delov, strokovno pomoč pri nabavi in izpolnjevanje dokumentacije

ZNANJA IN SPRETNOSTI

Znanje s področja strojništva, elektrotehnike in računalništva. Delavec mora imeti znanja z vseh teh področij. Znati mora uporabljati informacijsko tehnologijo, poznati zgradbo strojev in naprav ter funkcije njihovih delov. Zna diagnosticirati in odpraviti napake na strojih, pozna elemente, materiale in tehnologije v elektroniki in v procesni tehniki. Dobro mora poznati računalniško programsko opremo, ki jo uporablja pri delu. Ima tudi znanje ekonomike in podjetništva, pozna tehniško regulativo in standarde ter predpise o varnosti pri delu in o varstvu okolja.

Produkti in storitve podjetja

Na strojih z različnimi velikostmi etaž, zapiralnimi silami in prostorninami proizvajamo različne izdelke iz več vrst elastomerov, kot so EPDM, NBR, VMQ, CR, NR, ACM, ECO, HNBR, EVM, FKM, SBR … ter kombinirane izdelke guma-plastika in guma-kovina.

Proizvajamo izdelke najvišje kakovosti na podlagi vaših risb in specifikacij. Ob tesnem sodelovanju z vami razvijemo optimalen proces izdelave predmeta s stiskanjem ali injekcijskim postopkom.

Uporabljamo orodja, ki jih za nas/vas izdelajo specializirani orodjarji s katerimi sodelujemo že vrsto let.
Naši izdelki:

Blažilci, cevi, oblikovane cevi, pokrovi
Tesnila, tesnilne podložke, tesnilni obroči
Mehovi
Profili
Odbojniki
Deli ventilov
Dušilci zvoka
Manšete, membrane
Obloge stopalk, zaščitne kapice
Prevodnice, skoznjiki
Zaščitni elementi in druga tesnila po potrebi kupcev

Trenutne zaposlitve pri NORKA GT d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest