• ŽALEC
  • 25/10/2018

Informacije o podjetju

Podjetje Martin d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991, leta 2000 pa je v podjetje kot strateški partner vstopilo podjetje Cambielli Edilfriuli S.p.A. iz Italije, ki je leta 2008 tudi odkupilo 100% lastniški delež in tako postalo edini lastnik podjetja Martin d.o.o.Poslovanje podjetja Martin d.o.o. se odvija na petih lokacijah: v Žalcu, Šoštanju, Celju, Ajdovščini in Ljubljani.Glavna dejavnost podjetja je veleprodaja in maloprodaja materialov za ogrevanje, vodovod in kanalizacijo, klimatizacijo in prezračevanje, sanitarne opreme, keramičnih ploščic, gradbenega materiala in orodja.Zastopamo in prodajamo priznane domače in tuje blagovne znamke v teh branžah, na zalogi pa imamo vedno preko 30.000 različnih artiklov.

Poleg prodaje kopalniške opreme in vsega potrebnega za ureditev kopalnic, nas naše stranke cenijo predvsem zaradi strokovnosti našega prodajnega osebja in 3D izrisa kopalnic.

Skupina Cambielli Edilfriuli je v Italiji vodilno podjetje v termo-sanitarnem sektorju, pod svojim okriljem pa ima 174 trgovin v Italiji, 3 na Hrvaškem pod imenom Mariterm d.o.o. in 5 v Sloveniji pod imenom Martin d.o.o.

V skupini je 2.315 zaposlenih, tržimo 600.000 različnih artiklov in imamo tri centralizirane logistične centre, ki zagotavljajo skladiščenje in takojšnjo dobavo več kot 7.000 artiklov visokega obrata.

Našim kupcem nudimo strokovno podporo in svetovanje pri nakupu in vgradnji materialov, poleg tega pa za naše profesionalne kupce s pomočjo naših strateških dobaviteljev redno organiziramo izobraževanja, tako v naših poslovnih enotah kot na sedežih proizvajalcev.

Trenutne zaposlitve pri MARTIN d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest