125x64 LOGO 1280 x 1024
  • Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, PE Koper
  • 12/09/2018

Informacije o podjetju

Linea Directa d.o.o. je inovativno, uspešno in zrelo podjetje, ki vedno stremi biti korak pred drugimi. Inovativnost predstavlja jedro našega poslovnega pristopa. Našim partnerjem in strankam pomagamo, da bi bile njihove komunikacije in odnosi s strankami kvalitetnejši, hitrejši in učinkovitejši ter jim s tem omogočajo zajem novih poslovnih priložnosti.

V preko 10ih letih poslovanja smo sklenili tesna partnerstva z vodilnimi podjetji na področju trgovine, bančništva, telekomunikacij, asistence na cesti etc..

V septembru 2016 smo vstopili v pomembno strateško partnerstvo, s pridružitvijo skupini M+. Omenjeno partnerstvo prinaša številne prednosti in nove priložnosti tako razvoju našega podjetja, kot razvoju poslovnega sodelovanja z našimi partnerji.

 

Primeren kader za vaše podjetje

Naša ekipa združuje več kot 100 zaposlenih in zunanjih sodelavcev. Vsak sodelavec je strokovnjak na svojem področju in nanjem daje pomemben prispevek.

Iščemo kader z visoko razvitimi komunikacijskimi sposobnostmi, s sposobnostjo aktivnega poslušanja in slišanja stranke, kandidate s prodajno žilico in željo po visoki delovni dinamiki. Dobrodošlo znanje hrvaškega, angleškega oz. italijanskega jezika (odvisno od projekta).

Pričakovanja od novih sodelavcev

Pozitiven, odgovoren in proaktivnen pristop do dela in želja po doseganju ter preseganju zastavljenih ciljev.

Produkti in storitve podjetja

Kontaktni center za slovenski in tuji trg.

Trenutne zaposlitve pri Linea Directa d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest