• Videm - Dobrepolje
  • 08/07/2016

Informacije o podjetju

Smo podjetje, ki izdeluje kovinske komponente za pisarniško pohištvo in opremo po naročilu. To so predvsem sestavni deli in pohištveni elementi za potrebe in opremljanje poslovnih prostorov.

Ustanovljeno je bilo leta 1990 in sicer kot s.p. Ključavničarstvo Franci Žnidaršič. Vsa leta je podjetje postopoma raslo in se razvijalo od enostavnih ključavničarskih izdelkov, do današnjih kakovostnih izdelkov kovinske galanterije.

Kovinska galanterija Žnidaršič je danes uspešno podjetje z vrhunsko tehnološko opremljenostjo. Število zaposlenih je raslo od 1 zaposlenega, do sedanjih 20 zaposlenih delavcev. Naš cilj je, da trajno zagotavljamo visoko kvaliteto, ter trend rasti poslovanja tako v razvojnem kot ekonomskem vidiku.

Vsem spremembam in ciljem, ki smo jih dosegli, pa je sledila tudi zamenjava imena. Zato smo podjetje Kovinska galanterija Žnidaršič Franci s.p. prestrukturirali in preimenovali v KGŽ kovinska galanterija d.o.o

Delo opravljamo v sodobnih prostorih in na sodobnih CNC strojih.
Naša konkurenčna prednost je v hitrem obvladovanju posameznih proizvodov, kvaliteti, ter zagotavljanje individualnih potreb investitorjev in projektantov za notranji opremo industrijskih, poslovnih, hotelskih in individualnih zgradb.

V podjetju nudimo tudi storitve:

  • varjenje z robotom
  • laserski razrez pločevine in cevi
  • prebijanje
  • krivljenje pločevine

Naše podjetje se odlikuje po dobrem servisu, saj smo pripravljeni zadovoljiti posameznim željam, ki se pojavijo ob opremljanju prostorov.

Trenutne zaposlitve pri KGŽ kovinska galanterija d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest