• Ljubljana
  • 13/03/2018

Informacije o podjetju

Karan & Delfin d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki že od leta 1999 uspešno nastopa na slovenskem trgu. Naša osnovna dejavnost je dobava in prodaja čistil in čistilne tehnike. Poleg izdelkov nudimo našim cenjenim strankam strokovno svetovanje, izobraževanje o higienskih sistemih, servis in ostale podporne dejavnosti, ki pomagajo pri zagotavljanju visokih standardov čistoče ter pripomorejo pri doseganju njihovih ciljev. Uspešno poslujemo že vse od naše ustanovitve, v zadnjih letih pa smo prejemniki bonitetne ocene odličnosti Bisnode AAA.

Primeren kader za vaše podjetje

Primeren kader za naše podjetje so predvsem komunikativni, motivirani, samoiniciativni, posamezniki, z močno voljo ter izkušnjami večanja prodaje (terensko delo). Pričakujemo posameznike z najmanj 4. ali 5. stopnjo izobrazbe in vozniškim izpitom B kategorije.

Pričakovanja od novih sodelavcev

Samoiniciativnost pri iskanju in pridobivanju novih poslov, visoko motiviranost z željo po uspehu, odlične komunikacijske in pogajalske sposobnosti, odlične sposobnosti argumentacije in prezentacije,sposobnost delovanja v timu, operativno skrb za realizacijo letnega plana.

Produkti in storitve podjetja

Naša osnovna dejavnost je dobava in prodaja čistil in čistilne tehnike, ki med drugim obsega sredstva za čiščenje (kuhinj, sanitarij ter ostalih objektov), sredstva za strojno in ročno pomivanje posode, sredstva za pralnice perila, papirno galanterijo, podajalnike, čistilne stroje, vrečke ter ostale pripomočke za čiščenje. V naši ponudbi najdete več kot 1000 različnih izdelkov vseh cenovnih in kakovostnih razredov tako priznanih kot tudi manj znanih blagovnih znamk. Poleg izdelkov nudimo našim cenjenim strankam strokovno svetovanje, izobraževanje o higienskih sistemih, servis in ostale podporne dejavnosti, ki pomagajo pri zagotavljanju visokih standardov čistoče ter pripomorejo pri doseganju njihovih ciljev.

Trenutne zaposlitve pri Karan & Delfin d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest