125x64 juteks logo
  • Žalec
  • 04/05/2021

Informacije o podjetju

V 80-tih letih prejšnjega stoletja smo se usmerili v izdelavo PVC talnih oblog in leta vlaganj v razvoj, kvaliteto in design nadgradili z zaščito naše blagovne znamke JUTEKS, s katero smo pri kupcih ustvarili sinonim za kakovost in kreativnost.

Zagotovili smo si mesto med največjimi proizvajalci PVC talnih oblog v Evropi in prisotnost na večini svetovnih trgov, svojo mednarodno konkurenčnost pa smo nadgradili l. 2009 z izgradnjo novih proizvodnih kapacitet – Juteks RU, v Ruski Federaciji

Tehnična dovršenost naših proizvodov, tehnologija, ki poleg ekonomičnosti in kakovosti zagotavlja  varstvo našega naravnega okolja, dobro razvita prodajna mreža, visoko strokovna ekipa in predani sodelavci, so bili ključni razlogi, ki so l. 2012 prepričali vlagatelje iz Belgije, da JUTEKS vključijo v skupino Beaulieu International Group.

Beaulieu International Group

Beaulieu International Group (B.I.G.) je globalni specialist na področju kemičnih surovin (polimeri), inženirskih polizdelkov (preja, vlakna, tehnične tekstilije) in vodilni proizvajalec širokega spektra talnih oblog za bivalne in poslovne površine (vinil v rolah, vinilne plošče, laminati, parketi, preproge, iglane tekstilije, umetna trava in predpražniki) kot tudi tkanin za tapeciranje.

B.I.G. s sedežem v Belgiji, zaposluje več kot 5.000 ljudi, s tovarnami (29) ter prodajnimi in distribucijskimi pisarnami (18) je prisoten v 17 državah Euroazije, Amerike in Oceanie. V letu 2018 je skupina dosegla promet v višini 2 milijardi EUR in oskrbovala kupce na trgih 140 držav.

B.I.G. v skladu s svojimi koreninami družinskega podjetja daje poudarek  trajnostnemu razvoju, inovativnosti in skrbi za zaposlene.

Trenutne zaposlitve pri Juteks d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest