125x64 irnas logotip rgb 03
  • Maribor
  • 18/05/2018

Informacije o podjetju

IRNAS – inštitut za razvoj naprednih aplikativnih sistemov, d.o.o., je razvojni laboratorij specializiran za razvoj in hitro prototipiranje IoT sistemov in ostalih naprav.

Delamo lastni razvoj, poleg tega pa ponujamo tudi storitve razvoja, prototipiranja in proizvodnje v malih serijah za zunanje naročnike, ki prihajajo tako iz industrije kot iz raziskovalnih inštitucij.

Ključna projekta, ki smo ju v zadnjem letu ustvarjali, sta telekomunikacijski sistem KORUZA in Vitaprint 3D bioprintanje. Poleg tega smo razvili več zanimivih IoT rešitev za varovanje živalskih vrst. Več o projektih si lahko preberete na naši spletni strani.

Primeren kader za vaše podjetje

Smo mlad, interdisciplinaren tim razvojnikov in znanstvenikov iz področij strojništva, elektrotehnike, biologije, matematike, programiranja in analiz podatkov, akustičnega, medicinskega in bio-inženiringa. Spodbujamo raziskovanje in preizkušanje lastnih idej in oblikovanje uporabnih in trajnostnih rešitev z našimi mednarodnimi partnerji.

K sodelovanju vabimo dva elektronika ali elektroničarki, ki se bosta z veseljem lotila/i razvoja embedded sistemov za IoT aplikacije in krmilne sklope na enem izmed sledečih delovnih mest:
1) Razvojnik – hardware, predvsem konstruiranje vezij in testiranje
2) Razvojnik – firmware, embedded firmware, pretežno v C

Pričakovanja od novih sodelavcev

Pričakujemo:
→ izobrazba: vsaj VI. stopnja izobrazbe iz naravoslovno-tehničnega področja (študenti zadnjih letnikov dobrodošli),
→ zaželen predhodno objavljen odprtokodni projekt,
→ delovne izkušnje so zaželene, vendar ne nujno potrebne,
→ aktivno znanje angleškega jezika,
→ računalniško znanje: programiranje primarno v C za embedded naprave, uporaba EDA orodij za risanje tiskanih vezij, uporabno znanje računalniških programskih jezikov, na primer Python ali podobno,
→ samoiniciativost, natančnost in odgovornost,
→ sposobnost samostojnega izvajanja nalog.

Trenutne zaposlitve pri IRNAS d.o.o.

Ni bilo najdenih delovnih mest